Revisió HostMantis

Amb uns preus a partir de només 2,29 dòlars, HostMantis segur que s’esforça molt per demostrar que li agrada “Fer un allotjament de confiança assequible”..

Tanmateix, això només és la meitat de l’equació. Sens dubte és barat, però és bo?

La meva primera visió d’HostMantis

Amb un nom com HostMantis (abans conegut com Plexihost; canviat el 2010), no estava ben segur del que esperar. Ofereix Linux & L’allotjament compartit de Windows és el seu servei principal, però hi ha altres opcions disponibles per a aquelles persones amb majors necessitats.

HostMantis En cap cas és un lloc web atractiu, o almenys no és del meu gust (potser per la meva insectofòbia), però fa la feina: és senzill i fàcil de navegar.

revisió hostmantis

Nota del lloc: estic bastant segur que és la primera vegada que he vist un mantis completament revestit.

Si teniu cap problema, arribar a l’assistència al client sempre serà molt senzill. Una icona preparada per iniciar el xat sempre es troba a la part inferior.

I a més de la xat en directe, HostMantis també ofereix suport per correu electrònic o per correu electrònic. I l’ajuda sembla que arriba ràpidament. Quan vaig provar el servei de xat en directe, em va agradar molt la rapidesa de la resposta, que va trigar menys de 30 segons. Així que és bastant fantàstic.

Opinions d’HostMantis d’altres clients

Sí, l’assistència oferida als clients és de 24 hores.

No obstant això, la majoria de comentaris dels clients solen destacar que els agents de suport HostMantis semblen no tenir maneres habituals…

revisió hostmantis

Hi va haver moltes més queixes com aquesta a diversos llocs, així com alguns que van reduir la companyia per problemes d’aturada.

Però també n’hi ha molts de bons que elogien HostMantis per oferir una alternativa sòlida i més barata a altres proveïdors d’allotjament més populars.

En general, les ressenyes són molt mixtes. Jo, personalment, no he patit cap temps d’inactivitat durant la setmana que el vaig provar. Tot i això, el que vaig poder provar i comparar completament van ser els preus. Aquí és el que he trobat…

Preu de HostMantis

En termes de preus, HostMantis és altament assequible. La seva els plans oscil·len entre 2,29 $ i 9,95 $ / mes.

Tingueu en compte que hi ha plans de preus separats per a allotjament Windows i Linux. Valoraré l’allotjament de Linux, ja que és més popular i inclou menys de preu.

revisió hostmantis

El principal factor diferenciador és l’espai de disc, amb el Pla Avançat que ofereix la millor relació qualitat-preu a només 5,49 dòlars / mes per 30 GB.

Si bé estic d’acord que es tracta de plans assequibles, no els recomanaria cap. Hi ha molts proveïdors d’allotjament barats fantàstics Qui pot aconseguir alguna cosa fins i tot més barat, o molt millor que això!

Però parlant de millor, mirem les funcions exactes dels paquets que podeu comprar.

Plans més detallats

Aquests són els quatre plans i les seves característiques amb tot detall.

EntradaArranjamentAvançatExpert
Espai de disc2 GB15 GB30 GB50 GB
Ample de bandaIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Nombre de dominis5Il·limitatIl·limitatIl·limitat
Adreces de correu electrònic5Il·limitatIl·limitatIl·limitat
SSL inclòs?
HDD o SSDSSDSSDSSDSSD
Constructor de llocs webNoNoNoNo
Atenció al client24/724/724/724/7
Garantia de devolució de dinersPeríode de 30 diesPeríode de 30 diesPeríode de 30 diesPeríode de 30 dies

Encara que 2 GB són molt reduïts, el certificat SSL gratuït i l’ús de servidors SSD són un bon punt de venda del paquet Entry. Amb un preu assequible de 2,29 dòlars, Recomanaria el paquet d’Entrada a qualsevol persona que tingui lloc web d’una pàgina o amb contingut contingut.

Tanmateix, vaig a comprar en qualsevol altre lloc.

HostMantis Performance

revisió hostmantis

Pel que fa a la velocitat, HostMantis té un rendiment bastant mitjà.

Els temps de resposta occidentals van ser impressionants, però els temps de resposta a Àsia van disminuir. És un patró més o menys per a molts proveïdors d’allotjament occidentals. Així, tot i que no és fantàstic, tampoc és un xoc.

Revisió HostMantis: La meva conclusió

Després de fer la meva revisió HostMantis, és clar que hi ha millors opcions disponibles per als usuaris que volen res més que recursos completament bàsics.

Per a aquells amb demandes d’emmagatzematge mínimes, HostMantis ofereix una opció força bona. Tot i que no és l’opció més barata del mercat, no deixa de ser perfectament adequada si utilitzeu un lloc petit i voleu experimentar amb un proveïdor alternatiu..

Creus que m’equivoco? Tens una opinió pròpia? A continuació, deixeu qualsevol de les vostres ressenyes de HostMantis.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me