Revisió HostMetro

HostMetro és un proveïdor de hosting exclusiu compartit, que ofereix serveis a empresaris i petites empreses que busquen accedir a Internet.

Afirma ser el principal proveïdor d’allotjament amb eines de qualitat, equip de suport ben informat, plans d’allotjament barats i comprensió completa de les responsabilitats. Com que el proveïdor d’allotjament no és nou per a la indústria, espero que les seves reclamacions siguin vàlides i fiables.

En aquesta revisió HostMetro està preparat per revisar tot l’HostMetro’reivindicacions. Vull comprovar si són reclamacions buides o són reflexions precises del proveïdor d’allotjament’s perfil. A més, vaig a conèixer el tipus de serveis que ofereix HostMetro, la seva assequibilitat, així com la seva estabilitat.

Què és HostMetro?

Amb més de 40 anys d’experiència en la indústria col·lectiva dels fundadors, HostMetro s’ha creat, segons sembla, per donar un paquet perfecte tot-en-un. Sense preus creixents i recursos il·limitats en els plans, hauria d’oferir una experiència d’allotjament fluida i potent.

preu de revisió hostmetro

HostMetro proporciona serveis moderats als clients. Els dos paquets principals són:

  • Noms de domini
  • Allotjament web compartit

No hi ha serveis d’allotjament avançats com ara allotjament en núvol, VPS i allotjament dedicat. Amb això, espero que el nom de domini i els serveis d’allotjament web proporcionats per HostMetro siguin de gran actualitat i siguin altament fiables.

Tanmateix, aquesta revisió HostMetro tracta sobre els serveis d’allotjament web compartit proporcionats per HostMetro. El meu objectiu és trobar informació sobre els plans d’allotjament, la seva fiabilitat i l’accessibilitat. També m’interessa saber si el servidor HostMetro és lent o ràpid. Seguiu endavant mentre passo al cor de la crítica.

Preu HostMetro

HostMetro només ofereix dos plans dels quals podeu triar; hi ha un pla MegaMax que costa 2,95 dòlars al mes i el pla Super Max que costa més – 6,95 $ / mes.

plans de revisió del metro d’acollida

Pla Mega Max: el preu d’aquest paquet comença a partir de 2,95 dòlars / mes i inclou ample de banda màxim, espai d’allotjament màxim, comptes de correu electrònic il·limitats i registre de domini gratuït.

Pla Super Max: El preu d’aquest paquet comença a partir de 6,95 $ / mes i inclou l’ample de banda màxim, l’espai d’allotjament màxim, comptes de correu electrònic il·limitats, registre de domini gratuït i certificat SSL gratuït.

Amb la diferència important dels preus dels dos plans d’allotjament, el Pla Super Max sembla oferir uns beneficis premium que no estan disponibles al Pla Mega Max..

Tot i això, abans de conformar-se amb qualsevol dels dos plans d’allotjament o canviar d’opinió sobre HostMetro, permeteu-ho’passen pel desglossament de preus per confirmar si són tan assequibles com es presenten.

preus de revisió d’hostmetro

HostMetro és com altres proveïdors d’allotjament que atrauen clients amb un preu inicial suposadament baix. El pla mínim de 2,95 dòlars mensuals del Pla Mega Max només és vàlid per a una subscripció de 36 mesos.

Podríeu creure que se us cobrarien 4,95 dòlars mensuals pel mateix pla Mega Max si us subscriviu només 12 mesos?

La taula següent compara i contrasta els preus exactes dels dos plans d’allotjament durant un període de subscripció determinat.

Període / Pla de pagament

Pla Mega Max

Pla Super Max

12 mesos

59,4 dòlars

107,4 dòlars

24 mesos

94,8 dòlars

190,8 dòlars

36 mesos

106,2 dòlars

250,2 dòlars

El pla d’allotjament inclou una transferència GRATUITA de llocs per a tots els plans. Potser ara estàs pensant a triar un dels plans; El pla Super Max es recomana perquè el seu preu elevat, sens dubte, inclou prestacions premium per a serveis de gamma alta de llocs de trànsit pesat.

Plans en més detalls

Per millorar la revisió de HostMetro, aprofundirem en els detalls de cada pla.

Deixar’contrasta i compara les característiques dels dos plans d’allotjament de la taula següent. Així, obtindríem més llums a HostMetro’Els paquets d’allotjament web compartits i els tipus de clients que poden utilitzar-los amb èxit.

Hosting d’inici

Plus professional

Disc

Il·limitat

Il·limitat

Ample de banda

Il·limitat

Il·limitat

Quants dominis permesos?

Il·limitat

Il·limitat

HDD o SDD utilitzat en servidors?

SSD

SSD

SSL

No, costa 2,50 dòlars al mes

Inclòs de franc

Protecció anti-DDoS

Inclòs

Inclòs

Protecció anti-malware

No

Inclòs

Comptes de correu electrònic

Il·limitat

Il·limitat

Comptes FTP

Il·limitat

Il·limitat

Plantilles de lloc web

Transferència de lloc web assistida

Inclòs

Inclòs

cPanel

Inclòs

Inclòs

Instal·lador automàtic

Atenció al client

Xat en directe, Telèfon, KnowledgeBase & Correu electrònic

Xat en directe, Telèfon, KnowledgeBase & Correu electrònic

Còpies de seguretat automatitzades gratuïtes

Sí, però només per a dades d’1 GB

Sí, però només per a dades d’1 GB

Rendiment

Fent un pas més en la nostra revisió d’HostMetro, volia esbrinar la velocitat del servidor d’HostMetro. Amb l’eina adequada utilitzada, la prova va revelar que la velocitat del servidor només és lleugerament superior a la mitjana. La velocitat de velocitat oscil·la entre 300-500 ms.

velocitat de revisió hostmetro

Això implica que HostMetro té molt a fer en millorar el servidor per obtenir suports òptims de clients’ llocs. Podeu considerar altres proveïdors d’allotjament com SiteGround, Inmotion o A2 Hosting per obtenir una velocitat ràpida del servidor.

Pros HostMetro

En aquest punt de la revisió d’HostMetro, fem un cop d’ull a les coses que m’han agradat. Aquest proveïdor d’allotjament realitza un parell de coses ben encertades: aquí hi ha què són.

Bon sistema de suport

HostMetro té un bon sistema de suport. Es pot accedir les 24 hores del dia i inclou missatges de correu electrònic, xat en directe i telèfon. Els temps de resposta són ràpids també. Per a la majoria dels usuaris, això és tot el que caldrà.

Esquema de preus constant

El proveïdor d’allotjament té un pla de preus justos i justos. Això vol dir que el preu que pagueu en els vostres primers diners es mantindrà en el futur. Això és un canvi en comparació amb alguns dels altres host que ofereixen preus promocionals, que després augmenten al cap d’un any o dos.

Cons de HostMetro

Aquesta no seria una revisió adequada d’HostMetro si no examinéssim algunes de les coses que no m’agraden massa. A continuació es mostren els problemes de l’allotjament HostMetro:

Temps de funcionament subestàndard

Aquest és un inconvenient considerable per als clients que desitgin escollir HostMetro. El proveïdor d’allotjament promet un 99% de temps de funcionament i això és molt dolent. Els números de la vida real són considerablement millors, però no són suficients, tal com podria ser el lloc web durant aproximadament una hora al mes. Mentre que, alguns altres proveïdors d’allotjament, ofereixen tot el termini per proporcionar un 99,99% o superior, i realment ho proporcionen baix durant una hora a l’any.

Velocitat relativament lenta del servidor

Els servidors HostMetro són força lents en comparació amb altres proveïdors d’allotjament. De cap manera, no són horribles, però hi ha moltes empreses d’allotjament web ràpides que poden explotar HostMetro fora de l’aigua..

Una petita selecció de plans

L’allotjament web compartit és força bo, però si la vostra empresa té més èxit, poden arribar a ser força limitants. Molts proveïdors d’allotjament ofereixen serveis de núvol, VPS o serveis d’allotjament dedicats a acollir aquestes empreses. HostMetro no: si teniu èxit, haureu de saltar.

Revisió HostMetro: el veredicte

HostMetro té uns bons preus i un bon servei d’atenció al client, però no és suficient per compensar el mal rendiment del servidor i una petita selecció de plans.

En general, HostMetro és un amfitrió decent si tot just comença. Però no ofereix gaire cosa que us faria romandre molt temps.

Per això, podeu consultar alguns altres proveïdors d’allotjament al mercat si trobareu algun que ofereixi millors serveis que HostMetro perquè allotgeu els vostres llocs i empreses..

Pros

  • Allotjament compartit de baix cost
  • Gran sistema de suport

Contres

  • Temps de funcionament subestàndard
  • Només allotjament compartit
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me