Revisió HostMonster

Tot buscant una opció d’allotjament fàcil d’utilitzar, és possible que hagi accedit a HostMonster. HostMonster és un proveïdor de hosting, que ofereix hosting fàcil d’utilitzar, ple de funcions que seran útils per a molts usuaris principiants.

Tot i això, l’amfitrió no és tan popular com abans. Arribant al pic de popularitat del 2008, ha estat en declivi des de llavors. Però potser no hi ha cap motiu per això? En aquesta revisió HostMonster, veurem si el gos vell encara coneix alguns trucs fantàstics.

Cercarem més detalls sobre les seves tarifes, rendiment i altres funcions. Anem a conèixer com es fa.

Què és HostMonster?

HostMonster ofereix diverses opcions d’allotjament: dominis compartits, VPS, dedicats i, per descomptat, dominis. Un usuari habitual pot trobar aquest allotjament atractiu a causa dels preus, dels servidors ràpids o d’un còmode cPanel que hi arriba.

Per descomptat, alguns usuaris poden desanimar-se pel fet que la companyia va ser fundada el 1996, així com pel lloc web una mica desfasat.

Però, amb tota equitat, no és el que hi ha fora. És el producte que té l’empresa. I ja que l’allotjament compartit és la joia de la corona dels serveis de l’HostMonster: donem-li la volta i veiem què fa.

Preu de HostMonster

HostMonster ofereix tres plans per triar – Bàsic, Més, i Choice Plus. Els preus dels plans van des de 4,95 dòlars fins a 6,95 dòlars al mes, i això és un valor força bo.

Mirem una panoràmica ràpida de tots els plans:

  • Bàsic – 4,95 dòlars al mes, 1 lloc web, 50 GB d’espai en disc, 5 comptes de correu electrònic
  • Més – 6,95 dòlars al mes, 10 llocs web, 150 GB d’espai en disc, 100 comptes de correu electrònic
  • Choice Plus – 6,95 dòlars al mes, llocs web il·limitats, espai de disc no modificat, comptes de correu electrònic il·limitats

El termini més breu de contracte disponible amb HostMonster, en els tres plans, és de 12 mesos. Després teniu l’opció de 24 mesos i finalment de 36 mesos.

Però hi ha una captura: aquests preus baixos només són vàlids quan es compra un pla durant 36 mesos.

A continuació, us mostraré exactament quant pagareu per cada paquet amb cada període de compra disponible.

Període / Pla de pagamentBàsicMésChoice Plus
12 mesos83,40 dòlars107,40 dòlars107,40 dòlars
24 mesos142,80 dòlars190,80 dòlars190,80 dòlars
36 mesos178,20 dòlars250,20 dòlars250,20 dòlars

Els contractes a llarg termini serien fàcilment digeribles si els propis preus fossin sòlids. Malauradament, tampoc són tan grans. 4,95 dòlars al mes és bastant comparat amb una cosa com Hostinger, que ofereixen tot de manera il·limitada per només 3,45 dòlars al mes.

Potser us pregunteu, per què Més i Choice Plus els plans costen exactament el mateix. Tenint en compte les funcions que ofereixen, escollir Choice Plus sembla una opció per a mires. Però, per descomptat, hi ha captura. Aquest descompte només està disponible amb el primer termini, és a dir, el vostre renovacions es calcularà amb el preu original superior.

preus de revisió de hostmonster

Quan es busca renovar el Més planifiqueu, haureu de pagar 12,49 dòlars al mes. I la Choice Plus us permetria recuperar un sòlid 14,99 dòlars. Així doncs, aquesta és una gran diferència de preu.

Tenint això en compte, la fixació de preus d’HostMonster és menys que desitjable. Però si acabes comprant hosting amb HostMonster, ofereix una garantia de devolució de 30 dies si canvieu d’opinió.

Bones característiques, però hi ha alguns inconvenients…

Ara toca examinar els plans amb més profunditat. A HostMonster, hi ha algunes coses que fan que aquest proveïdor valgui la vostra estona.

En primer lloc, HostMonster proporciona tots els usuaris cPanel. És un panell d’administració de servidors molt popular, senzill d’utilitzar i potent. I mentre que alguns proveïdors ofereixen opcions inferiors o demanen pagar més per cPanel, HostMonster ho inclou de forma gratuïta.

I pel que fa a la creació del lloc web mateix, se li proporcionarà Weebly constructor. Si busqueu un creador de llocs web simplificat i arrossegable, Weebly us resultarà fantàstic. És un dels nostres creadors de llocs web més ben valorats i hi ha molt d’estima.

Però si busqueu alguna cosa més avançada, també podeu anar a una fàcil instal·lació de WordPress.

Aquí teniu una llista breu amb funcions per als tres plans:

BàsicMésChoice Plus
Espai de disc50 GB150 GBNo modificat
Ample de bandaNo modificatNo modificatNo modificat
Dominis permesos110Il·limitat
SSLInclòsInclòsInclòs
Comptes de correu electrònic5100Il·limitat
Atenció al clientTelèfon, xat en directeTelèfon, xat en directeTelèfon, xat en directe
Còpies de seguretat automatitzades gratuïtesNoNoNo

Com podeu veure, HostMonster us proporciona una amplada de banda no modificada i un espai de disc bastant raonable. Tot i que això no és gaire competitiu en comparació amb altres proveïdors de hosting.

Parlant sobre Opcions de seguretat, HostMonster us ofereix diverses maneres de mantenir el vostre lloc segur. Des de l’assistència SSL a la protecció d’hostals, el vostre lloc ha de ser segur amb HostMonster. Ofereixen protecció Anti-Malware i Anti-DDoS a nivell de servidor.

Però tenint en compte HostMonster còpies de seguretat política, les coses comencen a tornar a semblar pobres.

Moltes empreses d’allotjament ofereixen còpies de seguretat automatitzades gratuïtes, de vegades fins i tot de nit. No és el cas de HostMonster: només podeu fer una còpia de seguretat una vegada al mes. I ho faran et cobraran 1,99 dòlars cada vegada que ho facis.

Altres pagats complements amb HostMonster inclouen privadesa de domini, filtratge de correu SpamExperts o Eines de SEO.

Aquestes són funcions bàsiques que fan que altres proveïdors exigeixen poc o cap càrrec.

xerrada en viu de hostmonster en viu

Finalment, atenció al client pot fer o trencar qualsevol empresa, proveïdors d’allotjament inclosos. HostMonster es fa molt bé aquí.

Té les opcions gratuïtes telèfon o xat en directe. No oblidem l’internet centre d’ajuda, tot i que és força petita i bàsica. Però em vaig connectar ràpidament al xat en viu, i eren amables i amables.

Tenint en compte totes les funcions, HostMonster disposa d’eines i funcions còmodes. Tanmateix, en haver-hi despeses addicionals, aquestes funcions no són el seu valor.

Rendiment HostMonster

HostMonster està utilitzant SSD (Solid State Drives) per als seus servidors. Aquests són més costosos per a l’amfitrió, però poden garantir un millor rendiment i menys possibilitat de temps morts. Normalment, els SSD són molt més fiables i ràpids de respondre en comparació amb els seus homòlegs del disc dur.

Malauradament, la prova no va mostrar res excepcional sobre el rendiment de HostMonster. El temps mitjà de resposta per a una pàgina allotjada amb HostMonster va ser d’uns 1000 ms. No és gens terrible, però per als proveïdors d’allotjament web més ràpids, que fins i tot cobren menys, no és prou bo.

L’horari també era mediocre, per dir-ne el mínim. Passar un 99% aproximadament sona bé, però, en realitat, significa que el vostre lloc web pot estar pendent gairebé 2 hores a la setmana.

revisió hostmonster

Per tant, per al rendiment, HostMonster resulta decebedor. Tot i que semblen tenir un hardware SSD prometedor per als seus servidors, el rendiment és simplement feble.

Revisió HostMonster: la conclusió

En comparació amb altres proveïdors de hosting, HostMonster no ofereix prou. Per allò que té, el proveïdor té un preu molt car. I, tot i que hi ha coses que HostMonster fa molt bé, com ara atenció al client i opcions de seguretat, el dolent supera el bé.

El rendiment no és fantàstic i pagar les còpies de seguretat se sent com una cosa de principis dels anys 2000.

En general, hi ha molts altres bons amfitrions que ofereixen més per menys diners, així que comproveu-los i decidiu el vostre favorit!

Pros

  • Bon suport
  • Opcions de seguretat

Contres

  • Plans cars
  • Les còpies de seguretat costen diners
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me