Revisió JavaPipe

JavaPipe és un servei especialitzat en allotjament amb seu a Salt Lake City, Utah. Des de la seva fundació el 2001, se centra en solucions personalitzades d’allotjament web, protecció DDoS, i proporcionant un excel·lent funcionament per a empreses de tot el món..

Però, com funciona realment aquest servei?

En aquesta revisió de JavaPipe, posarem a prova aquesta empresa i comprovarem si està al dia del màrqueting o si tot és un somni de pipa.

Què és JavaPipe?

JavaPipe és un servei d’allotjament orientat a desenvolupadors. Els seus productes especialitzats són paquets de servidors compartits i inclouen un programa preinstal·lat. Ofereix JavaPipe 3 tipus d’allotjament en núvol / compartit – Allotjament Java, hosting de WordPress i hosting de PHP.

Per a VPS, JavaPipe també té 3 opcions – KVM (màquina virtual basada en el nucli) VPS, VPS no modificats i VPS protegits de DDoS.

Pàgina de destinació de la revisió de JavaPipe

En aquesta revisió, veurem l’allotjament de WordPress.

JavaPipe promet augmentar el rendiment del vostre lloc de WordPress al voltant d’un 643%, convertint-lo en el proveïdor d’allotjament de WordPress més ràpid.

Però, JavaPipe és realment capaç? Posem a prova el proveïdor i veiem si val la pena els nostres elogis!

Primeres impressions JavaPipe

Una de les coses que he notat immediatament és que triguen una estona a que els vostres serveis JavaPipe comencin a funcionar. Després de confirmar el correu electrònic, es farà efectiu al voltant de 10 minuts perquè algú desplegui el vostre servidor.

I, un cop acabat, tindreu accés al vostre tauler de control, que no és cPanel estàndard. En canvi, és CyberPanel, que serà molt diferent de les opcions que veieu als proveïdors d’allotjament compartits.

panell de revisió de javapipe

El La barra lateral del tauler està separada en dues zones diferents – Principal i servidor. La zona principal inclourà algunes de les eines principals del pou, com ara afegir nous llocs web, editar zones DNS, fer còpies de seguretat etc..

Mentrestant, la zona del servidor inclou opcions de gestió més avançades, com ara veure els registres i l’estat del servidor, així com afinar el servidor i molt més..

En general, mentre que CyberPanel és una opció no convencional, fa la seva feina. Tot i això, pot costar temps per acostumar-s’hi, però no hi ha res fonamental.

Servidors de núvol fiable

A excepció òbvia dels seus plans dedicats al servidor, tot Els servidors JavaPipe es basen en arquitectures de servidors en núvol. Els sistemes núvols estan associats a la fiabilitat i estic encantat d’informar que JavaPipe aprofita al màxim aquest fet: no he experimentat temps d’inactivitat amb el meu servidor de proves JavaPipe..

Preu JavaPipe

Ofereix JavaPipe només un paquet d’allotjament WordPress a partir de 15 dòlars / mes, però aquest preu només és vàlid en comprar el pla amb 3 anys d’antelació. En canvi, el pla mensual tindrà un cost de 25 dòlars / mes.

Podeu triar 2 ubicacions diferents del servidor quan comenceu a utilitzar la plataforma, hi ha Europa (Romania) i Estats Units. Els preus seran gairebé idèntics, mentre que el servidor europeu es carregarà en euros, més que en dòlars, que es converteix gairebé perfectament en el que costaria el servidor nord-americà.

Quines són totes les funcions que es proporcionen al pla d’allotjament de WordPress? Mireu la taula per conèixer els detalls:

WordPress Hosting
Cost mensual15-25 dòlars / mes
Espai de disc SSD de 20 GB
Ample de banda1024 GB
Els dominis són compatiblesIl·limitat
Comptes de correu electrònicIl·limitat
Atenció al clientXat i entrades 24 hores
Còpies de seguretat automatitzades gratuïtesDiàriament

En general, JavaPipe no ofereix una excel·lent relació qualitat-preu en comparació amb els proveïdors d’allotjament web barats. No obstant això, per a usuaris experimentats de WordPress, que busquen una opció d’allotjament fiable, el pla de 15-25 dòlars / mes pot oferir un gran valor. 20 GB d’espai de disc serà suficient per a diversos llocs web a mida completa. I les SSL, les còpies de seguretat diàries, així com la protecció DDoS, ofereixen tranquil·litat en els propers mesos.

JavaPipe Performance

JavaPipe promet un excel·lent funcionament i un rendiment més ràpid del lloc de WordPress amb el seu allotjament.

I els resultats són realment excel·lents. Durant el test, el servidor no ha baixat ni un minut. El temps de resposta també ha estat de mitjana a 240ms. La qual cosa és més de dues vegades millor que la mitjana de la indústria.

JavaPipe-revisió-Javapipe-uptime-rendiment

Com a part de la revisió de JavaPipe, també he utilitzat GTMetrix per provar fins a quin punt els servidors JavaPipe estan optimitzats per allotjar un lloc senzill de WordPress. I el resultat va ser excel·lent, PageSpeed ​​va valorar el lloc amb una marca A.

javapipe rendiment de revisió

En definitiva, JavaPipe compta amb servidors molt fiables i ben optimitzats.

Assistència al client de JavaPipe

Els usuaris JavaPipe hi poden accedir suport tècnic les 24 hores del dia a través del correu electrònic o el xat en directe Taulell d’ajuda.

Els usuaris habituals haurien d’esperar una resposta en dues hores, mentre que als que compren serveis d’assistència de nivell premium se’ls garanteix una resposta en una hora i 15 minuts.

No obstant això, durant la prova m’he adonat El servei d’assistència al client de JavaPipe és bastant inconsistent. De vegades es triga un minut o dos a respondre, a vegades els temps d’espera superen una hora.

Quan els agents responen, les seves respostes són molt senzilles i, de vegades, gairebé heu de treure informació, a diferència que us ajudin a cada pas..

En general, el El servei d’assistència al client de JavaPipe és correcte, però no és perfecte, ja que fa la seva feina, però es poden fer algunes millores per elevar-lo al següent nivell.

JavaPipe Review – El veredicte

Malgrat els seus preus superiors a la mitjana, JavaPipe és un servei excel·lent per considerar si ets un desenvolupador de WordPress més experimentat. Tal com vam veure en aquesta revisió de JavaPipe, el pla de WordPress que ofereix aquesta empresa té pràcticament tot el que un usuari podria necessitar. Més per afegir – és fiable i ràpid.

Hi ha algunes deficiències, com ara l’assistència al client deficient o el quadre de control lleugerament difícil de dominar. Però en general, JavaPipe és una bona opció per a tots els que busquen allotjament a WordPress.

Pros

  • Bon temps de resposta
  • Prop del 100% de temps de funcionament
  • El paquet té moltes funcions

Contres

  • Una mica de preu
  • Atenció al client inconsistent
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me