Revisió Lunarpages

Lunarpages és un dels veterans d’acollida, llançat a la dècada de 1990 i que reclama oferir serveis competitius. Actualment, Lunarpages ofereix allotjament compartit, dedicat i en núvol a més de 46.500 clients.

I segons la companyia, durant tot aquest temps ha proporcionat allotjament fiable i d’alta qualitat.

Així que en aquesta revisió de Lunarpages, veurem si el proveïdor és realment bo. Vegem com va anar!

Primera Missió amb Lunarpages

Amb un especial èmfasi en l’exploració espacial en la seva marca, el meu primer viatge al lloc web de Lunarpages va ser agradable. Ofereix una cosa diferent i realment contrasta molt bé amb els estils corporatius tenebrosos que estem acostumats a veure.

El millor del lloc és el fàcil d’utilitzar.

De seguida he pogut veure el focus que s’ha posat en millorar el viatge del client. S’ha fet un gran esforç per fer que les coses siguin el més simples possibles per a l’usuari.

revisió de les pàgines lunar

Tanmateix, quan es tracta de serveis, Lunarpages també és realment extens. Al lloc web, trobareu:

  • Allotjament compartit amb 4 propòsits diferents, inclosos personal, Windows, empreses i revendedor.
  • Hosting dedicat tant per a Windows com a Linux.
  • 2 Allotjament en núvol d’opcions: núvol VPS escalable i núvol privat.

Les Lunarpages asseguren oferir una solució total per a cada client, en lloc de només proporcionar un servei de hosting. A part d’aquests, també inclouen un creador de llocs web Weebly, que us ajudarà a l’hora de crear el vostre lloc web des de zero.

Però l’única cosa que destaca en realitat és Experiència Lunarpages: allotjament web gestionat.

Si no’No vull preocupar-me per la secció informàtica del vostre lloc web recentment allotjat, podeu accedir directament a aquest servei.

L’allotjament web gestionat us proporcionarà una opinió i professionals experts supervisar i gestionar el vostre lloc web les 24 hores del dia.

També estem molt contents de veure Lunarpages millorant.

Fa diversos mesos que vam revisar Lunarpages només per esbrinar-ho, que es trobava molt per darrere de la competència. Fins i tot amb clients famosos com Nissan, Verizon i Sony, el proveïdor no va aconseguir mantenir-se al dia dels preus i atenció al client.

Del que veiem ara, les coses han canviat. Entrem així en els detalls!

Preu de pàgines lunars

Lunarpages té 2 plans d’allotjament compartits per a ús personal amb un preu a partir de 3,95 dòlars / mes. Si necessiteu més funcions i dades premium, és possible actualitzar al pla bàsic d’allotjament Linux per 4,95 dòlars al mes.

revisió lunarpages: preus de lunarpages

Amb els dos plans personals d’allotjament compartit, obteniu el tauler de control LPCP i els scripts web de Softaculous. Però segons les vostres necessitats d’allotjament, els plans tenen altres funcions diferents:

  • Arranjament El pla que val per 3,95 dòlars / mes inclou 5 GB d’espai d’emmagatzematge i 50 GB d’ample de banda. Admet 5 comptes de correu electrònic i 1 compte FTP, així com 1 base de dades MySQL.
  • El bàsic el paquet costa 4,95 dòlars / mes. Proporciona espai d’emmagatzematge il·limitat i amplada de banda il·limitada. També s’inclouen comptes FTP i correu electrònic il·limitats, bases de dades MySQL, i fins i tot el creador de llocs web de Weebly.

Com podeu veure, només augmentarà 1 $’Podré gaudir de recursos il·limitats amb el programa Bàsic compte. Tot i això, només és compatible amb Linux / Unix.

Per tant, si voleu un servidor basat en Windows, heu d’anar amb el pla d’allotjament compartit de Windows, que és una opció més cara. El pla d’allotjament amb Windows us costarà 9,95 dòlars al mes.

revisió de les pàgines lunar

Amb l’allotjament compartit de Windows, tindreu l’emmagatzematge il·limitat, l’emmagatzematge de bústies de 500 MB per domini, un nom de domini gratuït i el tauler de control de Plesk. Sembla molt.

Tanmateix, hi ha una captura.

El preu anunciat només és vàlid si adquireix un pla per un període superior a un mes. En alguns plans, el període ha de ser fins i tot superior a un any.

A continuació, es mostra una taula per comparar les diferències de preus:

Període / Pla de pagamentArranjamentBàsicWindows
1 mes12,95 dòlars
3 mesos32,85 dòlars38,85 dòlars
6 mesos59,70 dòlars71,70 dòlars
1 any47,40 dòlars107,40 dòlars131,40 dòlars
2 Any94,80 dòlars166,80 dòlars238,80 dòlars
3 Any142,20 dòlars214,20 dòlars358,20 dòlars
5 Any237,00 dòlars297,00 dòlars597,00 dòlars
10 anys474,00 dòlars594,00 dòlars1.194,00 dòlars

Com veieu, els preus ja no són econòmics. Tot i això, pot valdre la pena si Lunarpages ofereix una bona relació qualitat-preu i si el rendiment de l’amfitrió és excel·lent.

Així doncs, vam fer una investigació en profunditat sobre diferents plans per a la revisió de Lunarpages. A la taula, podeu comparar els plans i veure si ofereixen prou per al vostre projecte:

ArranjamentBàsicWindows
Espai de disc5 GBIl·limitatIl·limitat
Ample de banda50 GBIl·limitatIl·limitat
S’admeten dominis?Il·limitatIl·limitatIl·limitat
SSLInclòsInclòsInclòs
Protecció Anti-Malware9,95 USD p / mes9,95 USD p / mesNo
Comptes de correu electrònic1Il·limitatIl·limitat
Constructor de llocs webNoWeeblyNo
cPanelNo2 dòlars / mesNo
Instal·lador automàticSuaveSuaveNo
Scripts d’instal·lador automàtic300+300+No
Garantia de devolució de diners30 dies30 dies30 dies
Atenció al clientDilluns a divendres: xat en directe, entrada, telèfonDilluns a divendres: xat en directe, entrada, telèfonDilluns a divendres: xat en directe, entrada, telèfon
Elecció d’ubicació del servidorNomés als EUANomés als EUANomés als EUA
Còpies de seguretat automatitzades gratuïtes1,50 $ / mes1,50 $ / mes1,50 $ / mes

Sembla, Lunarpages té molt a oferir. Però una cosa que més m’impressiona és que l’amfitrió ha millorat a partir de la nostra revisió anterior de Lunarpages.

Veiem els canvis de la política de preus – el pla d’arrencada continua sent barat, encara que es compri durant un any. També s’han afegit certificats SSL gratuïts a tots els paquets. També obtindreu Softaculous amb els dos paquets d’allotjament compartits de Linux.

Sembla que Lunarpages va en la direcció correcta!

Pros de la lluna

Lunarpages promet allotjament integral, independent i millorat. Pel que veiem, ofereix una millor atenció al client que abans, preus assequibles amb alguns dels plans, funcions premium i molt bon temps.

Consulteu els detalls a continuació!

Millora de l’assistència al client

Ara ofereix les Lunarpages diverses maneres d’aconseguir suports. Inclou assistència de xat en directe, entrada i telèfon. També hi ha disponible una base de coneixement.

Anteriorment, només podríeu arribar a Lunarpages mitjançant correu electrònic i telèfon. Així que introduir el El xat en viu és una millora important.

Hi ha una cosa però.

El suport és només disponible Diner: divendres de 7 a 17 h. hora del Pacífic si ets usuari habitual. Els usuaris dedicats al servidor i als VPS disposen de suport 24 hores al dia.

El feedback dels usuaris sobre l’assistència és excel·lent, però cal millorar els temps de resposta per correu electrònic. Ell triga Lunarpages al voltant de 12 hores per respondre a un bitllet. I això passa molt de temps si teniu un problema seriós!

Sense trucs de preus al paquet inicial

La majoria dels proveïdors d’allotjament web juguen a aquest estrany joc on ofereixen un preu més baix, però posteriorment es sumen alguns termes addicionals. El preu s’eleva ràpidament al cel.

Però no va passar res semblant al paquet inicial. El paquet ofereix 2 cicles de facturació amb la mateixa tarifa mensual!

Si observeu els preus del pla a la nostra revisió Lunarpages, vosaltres’Veuré com altres plans tenen una tarifa diferent per a diferents cicles de facturació, excloent el paquet Starter.

Transferència de lloc web gratuïta i nom de domini

Lunarpages ofereix un domini gratuït amb tots els excepte el pla d’allotjament compartit més barat. Podeu triar el nom de domini que vulgueu. També inclou varietat de TLD com .com, .org o .biz.

Tingueu en compte que el registre només és gratuït d’1 a 3 anys, segons el vostre pla.

revisió de les pàgines lunar

També hi ha disponible una transferència de lloc web; gratis amb tots els plans en aquesta ocasió.

Així que si allotgeu el vostre lloc en un altre lloc, Les Lunarpages s’ocuparan del procés de migració.

Gran horari

Tots els proveïdors d’allotjament asseguren tenir un temps de vida proper al 100%, però quants d’ells realment poden proporcionar-ho? Bé, no gaires.

Dit això, ens complau afegir aquest punt com a avantatge a la nostra revisió Lunarpages. Les pàgines lunars tenen un uptime mitjà del 99,99%!

Lunarpages-review-lunarpages-uptime

A partir del resultat, podem veure que Lunarpages utilitza servidors sans i els gestiona bé. Així, el lloc web no serà el vostre problema si escolliu aquest proveïdor d’allotjament.

Lunarpages Cons

La millora no és tot. Hi ha alguns camps en els quals Lunarpages podria millorar. El temps de resposta continua sent per sota de la mitjana i hi ha tarifes addicionals pels serveis que, de cap altra manera, no pagaríeu.

Aquí teniu els detalls!

Per sota del temps mitjà de resposta

En comparació amb el temps mitjà de resposta de 553ms, Lunarpages es queda enrere amb els seus 716ms. I, tot i que el resultat no és completament horrible, és possible que sentis les conseqüències de temps de càrrega de pàgines més lentes: l’augment de les taxes de rebot.

revisió de les pàgines lunar

Les pàgines Lunar van en la bona direcció amb molts serveis; Ara és el moment de fer el mateix amb la velocitat del servidor. I creiem que pot anar millor!

Taxa de configuració no raonable

La majoria dels proveïdors d’allotjament no cobraran per la configuració del lloc web. Però lamentablement, Lunarpages no es troba entre elles.

Si escolliu el cicle de facturació inferior a 1 any, haureu de pagar Taxa d’instal·lació única de 30 dòlars dòlars.

lunarpages-review-lunarpages-setup-fee

Tenint en compte que el preu d’un pla no és tan barat, 30 dòlars també són un augment significatiu.

Així que si encara decidiu triar Lunarpages, opteu per un període més llarg per evitar les tarifes innecessàries.

Càrrega del cPanel

La majoria de l’amfitrió proporcionen cPanel com a panell de control predeterminat de forma gratuïta. Però no és el cas de Lunarpages.

lunarpages-review-lunarpages-lpcp-control-panelTots els plans d’allotjament Linux inclouen un tauler de control personalitzat de Lunarpages. Cosa que no és dolenta.

Lunarpages El tauler de gestió d’allotjament LPCP és bastant senzill i intuïtiu. Té un disseny similar a les versions anteriors de cPanel. Tot i així, l’ús és una mica diferent.

Tingueu en compte que, si ja esteu acostumat a cPanel, l’interruptor pot ser difícil. Així que podeu tenir un cPanel, però per un suplement. Costa 2 dòlars / mes.

Revisió Lunarpages: el veredicte

Del que vam veure en aquesta revisió Lunarpages, ofereix allotjament compartit digne per un preu competitiu. Millora, manté un temps de funcionament estable i inclou diverses característiques excel·lents en els paquets.

Però també hi ha algunes falles.

La velocitat del servidor de Lunarpages és inferior a la mitjana, realment no és acceptable quan hi ha tants hostes que aconsegueixen assolir la velocitat dels ulls. Les despeses de configuració i cPanel també semblen no raonables.

Però saps què? Les pàgines Lunar val la pena provar. Hi ha una prova gratuïta, de manera que podeu fer-la sense risc. Qui ho sap, potser aquest interessant proveïdor us pot funcionar bé.

Pros

  • 99,99% Horari
  • Millora de les opcions d’assistència

Contres

  • Per sota de la velocitat mitjana del servidor
  • Configuració i despeses de cPanel
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me