Revisió Nocix

NOCIX és un proveïdor d’allotjament dedicat que reclama oferir solucions fiables i de baix cost. Per a totes les necessitats d’allotjament d’empreses, NOCIX té dues opcions d’allotjament dedicades: activació instantània i servidors dedicats a mida.

I sembla, NOCIX va molt bé.

Anteriorment conegut com DataShack, el proveïdor ja fa temps que està a la indústria, reunint una gran base d’usuaris.

Així, doncs, NOCIX pot oferir un allotjament ràpid i fiable a un preu assequible? En aquesta revisió NOCIX, hem provat el proveïdor.

Vegem com va anar!

NOCIX Serveis d’allotjament

NOCIX reclama oferir allotjament dedicat i Cloud. Tot i això, sembla que només se centra en un hosting dedicat.

Un cop feu clic al botó “Ordre VPS”, no us dirigirà cap lloc. També n’hi ha cap altra opció de menú on podeu trobar solucions VPS o Cloud.

Per tant, vam haver de concloure que NOCIX ja no ofereix allotjament VPS i ens vam oblidar de fer els canvis necessaris a la pàgina principal.

Això la situació no ha canviat ni tan sols després de gairebé un any des que vam revisar NOCIX per primera vegada. Actualment, encara trobareu el botó “Ordre VPS” en cap lloc.

Afortunadament, NOCIX té molts plans d’allotjament dedicats que inclouen desplegament instantani i servidors personalitzats.

Preu NOCIX

NOCIX en té molts més de 30 servidors dedicats a l’activació instantània amb el preu a partir de $ 35 / mes. Podeu actualitzar al servidor de gamma alta per $ 799 / mes.

El preu del servidor personalitzat comença a partir de $ 34 / mes i el servidor més car pot costar fins a 913 $ / mes.

Nocix-Review-Nocix-Pricing

Hi ha plans separats per a servidors de jocs, servidors a nivell d’empresa, servidors basats en emmagatzematge, i molt més. Unint tot, aconseguiu 73 tipus de servidor.

A la taula, hem posat totes les opcions disponibles per als servidors d’activació instantània segons el tipus de processador, de manera que podreu veure què podeu obtenir:

ServidorRAMHDDAmple de bandaPreu
AMD16 – 32 GBSSD de 120 GB – SATA de 4 TB100 TB25 $ – 99 $ / mes
AMD Opteron16 – 64 GBSATA 500GB – SSD de 120 GB + SATA 4TB100 TB25 $ – 89 $ / mes
Intel Xeon16 – 256 GBSAS de fins a 10TB100 TB30 $ – 499 $ / mes
Sèrie Intel Core16 – 64 GBSSD de fins a 960 GB100 TB25 $ – 799 $ / mes

Quant als servidors personalitzats, podeu escolliu AMD o Intel Xeon processadors i configuració de discs durs, memòria RAM, sistema operatiu i ample de banda.

Malauradament, NOCIX només té cura del maquinari. Haureu d’instal·lar el vostre propi programari de seguretat i còpia de seguretat, així com certificats SSL si cal.

Les millors funcions NOCIX

NOCIX té una gran varietat de servidors. Però, al mateix temps, molts servidors agafen recursos enormes per gestionar-los. Afortunadament, el proveïdor és excel·lent per garantir seguretat i disponibilitat.

Nivell de seguretat de maquinari de gran classe

Els servidors dedicats necessiten mesures especials de seguretat. Si els centres de dades baixen, també ho fa les dades que s’hi troben. En aquesta nota, potser estarà encantat de saber-ho NOCIX prospera en proporcionar la quantitat de seguretat necessària necessita.

Les seves instal·lacions del servidor estan controlades per càmeres de televisió de CCTV i poden ser s’accedeix només mitjançant mesures biomètriques. A banda d’això, també tenen personal de seguretat.

A continuació, es mostren alguns divertits elements: segons NOCIX, els servidors estan assegurats en tot moment per un membre del personal format, que utilitza una arma de foc..

Així, si algú intenta barrejar-se amb la seva gravetat, NOCIX sap cuidar-la.

Disponibilitat d’energia

NOCIX els seus propis servidors també tenen diversos Sistemes de còpia de seguretat UPS que funcionen en tot moment – així que la possibilitat que un servidor baixi completament és molt minsa.

Els servidors estan protegits contra les interrupcions elèctriques i els desastres naturals.

NOCIX Pros

NOCIX promet un gran rendiment, fiabilitat i preus assequibles. I en realitat aconsegueix proporcionar una excel·lent velocitat del servidor i moltes opcions de servidors assequibles.

Temps de resposta fantàstic

Després d’haver provat els servidors per a aquesta revisió Nocix, podem concloure que el rendiment de l’amfitrió definitivament no és el seu problema. L’eina de prova ha valorat els servidors amb A. I el temps de resposta, sobretot als EUA, és excel·lent. En general, NOCIX té una mitjana de 206ms en totes les localitats.

Moltes opcions de servidor

NOCIX té al voltant 73 tipus de servidor, incloent activació instantània i servidors personalitzats. Sense oblidar-nos de les opcions de personalització posteriors.

El preu NOCIX també és flexible, que oscil·la entre 30 i 30 centenars de dòlars al mes.

En general, podeu triar i personalitzar servidors segons les vostres necessitats sense pagar en excés.

NOCIX Cons

Tot i que té grans característiques, NOCIX no és perfecte. No té gaires funcions, a més de no tenir suport.

Manca de característiques essencials

NOCIX no ven ni inclou certificats SSL. Tampoc disposa de programari i dominis de seguretat.

Això significa, haurà de compra els teus propis serveis per SSL, noms de domini, còpies de seguretat i seguretat. Així, si bé allotjar-se és econòmic, podeu gastar una fortuna en els complements necessaris.

No hi ha cap xat en directe

Malauradament, NOCIX no té opcions d’assistència. El xat en directe no existeix i ni tan sols es poden trucar al telèfon.

L’única opció de suport disponible és el correu electrònic.

Atenció al client que no respon

Parlant de correu electrònic … Ens va preocupar molt el falta de comentaris. Hem intentat tot el possible per obtenir la resposta. Tot i això, no hem rebut cap resposta. Això no és bo.

I com sabem, un correu electrònic el temps de resposta pot trigar dies! A més de tot, NOCIX tampoc no proporciona una base de coneixement per respondre a les preguntes tècniques més habituals. Així que si us enganxeu, sou pel vostre compte.

Revisió NOCIX – Conclusió

En termes generals per a un proveïdor de servidors dedicat NOCIX pot ser una bona opció. Compta amb una col·lecció de servidors amb preus raonables. A més, també té servidors super ràpids per fer una còpia de seguretat.

Tot i això, en aquesta revisió NOCIX, hem detectat dos defectes importants que té: atenció al client i manca de característiques.

Client NOCIX el suport és bàsicament inexistent – triguen dies a obtenir resposta. A més, hauràs de gastar molt en complements essencials com ara seguretat o còpies de seguretat, ja que NOCIX no proporciona aquestes funcions..

Heu utilitzat NOCIX? Comparteix les teves experiències a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

Pros

  • Temps de resposta fantàstic
  • 99,9% temps de vida
  • Gran nombre de servidors

Contres

  • No hi ha cap xat en directe
  • Atenció al client que no respon
  • Falten moltes característiques essencials
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me