Revisió SingleHop

Les reclamacions de SingleHop tenen una infraestructura d’allotjament prou potent com per satisfer les necessitats de qualsevol estratègia informàtica – ja sigui una botiga en línia coneguda mundialment o un gegant tecnològic..

Però SingleHop va fer un gran salt en el sector de l’hostaleria. Des d’una senzilla plataforma dedicada a allotjament, es va convertir en innovador en hosting al núvol. Per tant, no us sorprengui de visitar el lloc web de SingleHop i veure el nou nom professional d’aspecte INAP.

Però, per ser sincer, el nou nom significa un allotjament millor i més professional, o és només un maquillatge per cobrir inseguretats?

Provem-ho a la nostra revisió SingleHop!

Què és SingleHop?

SingleHop, actualment rebrandat com INAP, és un petit proveïdor d’allotjament que creix que promet potenciar qualsevol projecte en línia amb els seus Tecnologia innovadora al núvol.

Actualment, SingleHop ofereix diverses solucions que inclouen serveis de bare metal (dedicat), núvol privat i serveis de núvol virtual. També podeu adquirir tota la suite de centres de dades privats o l’allotjament AWS i Azure, que revenda INAP.

SingleHop-Review-SingleHop-inap

Però SingleHop no es limita només als serveis d’allotjament en núvol.

Ho trobaràs solucions de xarxa per a IP, connectivitat i DNS gestionats. També ajuda a la recuperació, seguretat, emmagatzematge i còpies de seguretat de desastres.

Així, SingleHop també pot satisfer les vostres necessitats?

L’INAP ofereix els seus servidors Bare Metal Cloud per satisfer les necessitats de projectes en línia creixents. S’utilitza un servidor per a un client, de manera que podeu esperar el millor rendiment possible i els recursos que seran suficients fins i tot quan creixis.

Tarifa SingleHop

SingleHop té 4 plans Bare Metal – el més barat dels quals costa 129 dòlars al mes. El pla de segon nivell es pot adquirir per 179 dòlars el mes i el pla de tercer nivell costa 229 dòlars el mes. El quart pla és personalitzat i el preu depèn de les vostres necessitats.

Fixació de preus de SingleHop-Review-SingleHop

Cada pla us ofereix una màquina personal, però quina és la diferència?

  • e3-1230 (129 dòlars / mes) us permet un servidor de processador únic amb 4 CPU, memòria 16GB, amplada de banda de 10 TB, unitats SATA 2×1 TB i enllaç de xarxa de 1 GBPS.
  • e3-1270 ($ 179 / mo) us proporcionarà un servidor de processador únic amb 4 nuclis de CPU, memòria de 8 GB, amplada de banda de 10 TB, unitats SSD de 2×240 GB i enllaç de xarxa de 1 GBPS.
  • e5-2620 (229 dòlars / mes) ofereix un servidor de processador dual amb 6 CPU, 64 GB de RAM, amplada de banda de 10 TB, unitats SATA 4x1TB i enllaç de xarxa 1GBPS.

Els plans semblen cars, sobretot si esteu acostumats a fixar el preu de solucions senzilles VPS o VPS Cloud.

Però tingueu en compte que això amb l’allotjament Bare Metal Cloud, s’obté tot el servidor, que es posa al núvol per a les vostres necessitats. Això significa una alta escalabilitat, rendiment i seguretat. Per no dir, tot es pot personalitzar segons les vostres necessitats.

I és que entre proveïdors que ofereixen aquestes funcions, INAP sembla ser una de les opcions més assequibles. Donem un cop d’ull a les funcions que obteniu.

Característiques de SingleHop

SingleHop ofereix moltes tecnologies d’avantguarda amb els seus plans d’allotjament. Inclou servidors potents i adaptables, un temps de funcionament 100%, funcions de seguretat i atenció al client 24 hores.

Mirem els detalls.

Adaptabilitat

SingleHop compta amb serveis de qualitat que us poden ajudar a millorar la productivitat, a preocupar-vos menys i a controlar les vostres activitats empresarials. Tindreu un equip d’experts que estan preparats per personalitzar el servidor segons les vostres necessitats del projecte, ja sigui una aplicació en línia, un servidor de proves o una enorme botiga de comerç electrònic.

SingleHop-Review-adaptabilitat SingleHop

Per això, SingleHop utilitza la seva pròpia infraestructura d’alta tecnologia.

Però, aquests sistemes impedeixen que els vostres professionals de TI implementin els seus propis canvis per assolir les millors velocitats possibles?

La resposta és que no.

La majoria de Les solucions SingleHop es desenvolupen en tecnologies similars a VMware, Microsoft, Intel i Cisco. Això simplement significa que no ho feu’No necessiteu cap base de coneixement addicional sobre allò que ja heu de començar: això us estalvia temps i diners.

SingleHop Uptime

La possibilitat que un servidor es descompongui en algun moment per raons tècniques o fins i tot relacionades amb desastres és inevitable.

Tot i això, després d’haver identificat aquest problema únic, SingleHop ha posat en marxa màquines virtuals millorades i altres instal·lacions avançades per garantir que hi ha el mínim temps d’inactivitat possible.. SingleHop garanteix un temps de vida 100%.

SingleHop-Review-SingleHop-uptime

Això no té cap problema per al manteniment del servidor. Així, com INAP ho aconsegueix?

Ubicacions de SingleHop-Review-Single-Hop-server

Únic estat de l’art Els centres de dades es posicionen estratègicament en 9 ubicacions mundials per millorar l’accés, l’experiència dels usuaris i molts altres avantatges.

Aquestes instal·lacions presenten les peces més robustes de tecnologia que asseguren una capacitat operativa òptima

A més, amb generadors de còpia de seguretat d’UPS de primera qualitat disponibles a cada centre de dades, la possibilitat de patir qualsevol fallada del sistema és gairebé fins a zero.

Pel que fa a la durada del temps, la tecnologia SingleHop és una de les millors indústries.

Solucions de recuperació i seguretat

Les opcions de seguretat i recuperació de desastres són variables crucials en l’equació d’èxit de qualsevol equipament de serveis de solucions tecnològiques.

SingleHop ofereix diverses solucions de seguretat per ajudar la vostra empresa a recuperar-se d’allò inesperat. No haureu de pagar cap despesa addicional per aquestes mesures de seguretat. Amb el pla d’allotjament, teniu dret a una solució de seguretat que protegeixi les vostres dades en qualsevol moment i qualsevol dia.

SingleHop-revisió-SingleHop-seguretat

Per exemple, ells’Tens solucions de recuperació de desastres alimentades per socis empresarials com Zerto i Veeam per garantir la protecció contínua del teu negoci.

Tot i que els objectius de recuperació varien d’una organització a una altra, SingleHop afirma que mantindrà les vostres dades segures no importa quin problema pugueu patir.

Atenció al client SingleHop

Totes les compres d’allotjament de SingleHop comencen a partir d’una consulta amb el seu servei d’atenció al client amable, només per tal que trieu el millor pla per a les vostres necessitats.

Això fa que el suport al client sigui la part crucial de SingleHop. Ofereix Suport de xat, telèfon i correu electrònic en directe 24/7. I el seu equip d’assistència s’ocupa de tots els aspectes del vostre allotjament: des de la consulta fins al manteniment del servidor, escalada i resolució de problemes.

Perquè us ajudin fàcilment, l’INAP ofereix algunes garanties – no més de 15 minuts d’espera dels esdeveniments de la Prioritat 1 i no més de 60 minuts de resposta a qualsevol altre bitllet.

Suport a SingleHop-Review-Support-SingleHop

En general, hauria d’estar en bones mans. Però la nostra experiència mostra una sortida diferent.

Vam triar un pla per intentar allotjar SingleHop i ens vam dirigir al xat en directe. I, per desgràcia, no estava disponible.

Després de deixar les dades de contacte, el representant de la companyia va acudir al cap d’un parell d’hores. Per tant, si necessiteu allotjament aquí i ara, és possible que SingleHop no sigui la millor opció.

Però, en la nota més positiva, no adquiriràs un pla car que no necessiteu.

Més eines

SingleHop’L’afany d’ajudar-vos a conduir el vostre negoci d’una manera més productiva es pot veure de la manera en què equipa els clients amb les eines necessàries.

El seu panell de control LEAP us proporciona un accés complet als vostres servidors; també podeu actualitzar-vos amb SingleHop’s Lloc de xarxa i estat – OT.SingleHop.com, que us ofereix una visió de primera mà de la manera en què accedeixen els professionals del rendiment i altres informacions relacionades..

Revisió SingleHop: el veredicte

SingleHop ofereix solucions d’allotjament per satisfer necessitats molt específiques. I, certament, no és un partit per a principiants.

Però, si teniu un projecte en línia en creixement o teniu previst llançar-ne un, és un lloc on un equip d’experts pot trobar la solució adequada, tal com vam descobrir en aquesta revisió SingleHop.

Disposa de servidors potents amb moltes opcions d’escalabilitat i seguretat de primer nivell. Tingueu en compte que SingleHop no és un lloc on comprar un pla que us agradi. El l’equip d’assistència us ajudarà a triar una opció que us farà completament satisfets.

Pros

  • Totalment personalitzable
  • Funcions de seguretat millorades
  • Garantia 100% de temps de vida

Contres

  • Temps de desplegament llarg
  • No apte per a principiants
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me