Revisió SmarterASP.NET

SmarterASP.NET és un proveïdor d’allotjament que ofereix una oferta excepcional d’una prova de 60 dies gratuïta, l’activació instantània i un URL temporal gratuït (de manera que’fins i tot haureu d’esperar que es propagui el DNS). Quan tu’Ets un principiant al món en línia, podent començar sense gastar ni un centèric en allotjament on sona com un somni fet realitat.

Però, aquest allotjament és tan bo com la seva oferta per a nous clients? I val la pena provar el pla de prova? Deixar’es troba tot en aquesta revisió de SmarterASP.NET.

Què jos SmarterASP.NET?

SmarterASP.NET és una empresa d’allotjament que, com el seu nom indica, ofereix quatre nivells Allotjament ASP.NET compartit superior. ASP.NET és un marc d’aplicacions de codi obert desenvolupat per Microsoft. Però l’allotjament de Windows no és l’únic servei que ofereix aquest proveïdor.

Superiorasp.net revisar allotjament de finestres

SmarterASP.NET ofereix tota una gamma de serveis:

 • Windows Server 2012/2008 R2 (4 nivells)
 • Allotjament semi-dedicat ASP.NET: servidors compartits entre un màxim de 5 i 10 clients (4 nivells)
 • Pla Linux (4 nivells)
 • Windows SSD + VPS (4 nivells)
 • Plans de distribuïdors (4 nivells)
 • Registre de dominis: TLD global i específic del país

Tot i que podríeu pensar que l’empresa, que ofereixi un paquet de prova gratuïta tan generós ha de ser un jugador nou, per intentar obtenir l’atracció, SmarterASP.NET és una empresa amb experiència que es va constituir el 1999.

El seu objectiu és oferir la màxima eficàcia en plena privacitat i seguretat per a l’usuari. Per aconseguir-ho, aquesta empresa manté la gestió 24 hores i una de les més potents seguretat del centre de dades físiques del negoci.

I, tot i que l’oferta de SmarterASP.NET sembla força normal, el que el distingeixen són els paquets ASP.NET.

Jo, personalment, crec que els plans de Linux ofereixen més funcions, són més versàtils i molt més populars (també són més assequibles), però tenint en compte que SmarterASP.NET està desenvolupat per Microsoft, no podem saltar-se dels plans de Windows..

Per tant, en aquesta revisió de SmarterASP.NET, faré una ullada als plans d’allotjament web de Windows i Linux.

SmarterASP.NET Windows Preu

Simplement no podem saltar-se dels plans de Windows, ja que són banders de SmarterASP.NET. Aquí ho tenim tres plans il·limitats a partir de 2,95 dòlars / mes i fins a 7,95 dòlars / mes. Però el millor és que podeu provar aquests serveis de forma gratuïta.

SmarterASP.NET té una prova de 60 dies. I, tot i que és força limitat, permet començar a utilitzar els serveis sense diners invertits. Io don’fins i tot no necessiteu una targeta de crèdit per inscriure’s. Que bé això??

smarterasp.net revisar els plans de Windows

Vegem ràpidament com s’alineen els plans:

 • 60 dies de prova – 0 dòlars, 1 lloc web, 1 GB d’emmagatzematge, 1 domini, 1 base de dades, ample de banda de 10 GB.
 • .NET bàsic – 2,95 dòlars / mes, tot el que s’ha il·limitat anteriorment.
 • .Advance NET – 4,95 dòlars al mes, tot el que s’ha il·limitat anteriorment.
 • .NET Premium – 7,95 dòlars / mes, tot el que s’ha il·limitat anteriorment.

SmartASP.NET no té restriccions a l’espai del disc ni a l’ample de banda. A més, podeu afegir tants dominis com vulgueu. Però vegem totes les característiques essencials:

60 dies de prova.NET bàsic.NET
Avanç
.NET
Premium
Espai de disc1 GBIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Ample de banda10 GBIl·limitatNo modificatNo modificat
Dominis permesos1Il·limitatIl·limitatIl·limitat
SSLNoNoInclòsInclòs
Comptes de correu electrònicIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Atenció al clientXat / correu electrònic / telèfonXat / correu electrònic / telèfonXat / correu electrònic / telèfonXat / correu electrònic / telèfon
Copies de seguretat automatitzadesNo

De nou, tres plans de pagament tenen els mateixos conceptes bàsics il·limitats i això vol dir que hem de capbussar-nos una mica més. Hi ha diverses característiques que difereixen entre aquests plans, però els més evidents es troben en MSSQL & Característiques del MySQL:

Característiques de SmarterASP.net mssql

Com podeu veure, la diferència entre el nombre de MSSQL & Bases de dades i espai de disc del servidor MySQL varia significativament.

I, en general, se us proporciona Servidors SSD a ubicacions dels EUA o Països Baixos. I també s’inclou la protecció anti-DDoS i anti-malware contra tots els plans.

Naturalment, no hi ha cap cPanel amb allotjament de Windows, SmartASP.NET us equipa el tauler de control propi.

I, de nou, aquest proveïdor d’allotjament no ofereix un creador de llocs web ni una transferència gratuïta de llocs web assistits (aquest cost té 49,95 dòlars). Però aconsegueixes instal·lacions d’un sol clic per a WordPress, Drupal, Umbraco, NopCommerce i altres.

El pla gratuït no ofereix cap funció de correu electrònic, però suposo que això és comprensible per a un pla gratuït. D’altra banda, el pla bàsic es redueix en algunes funcions de correu electrònic força essencials (com ara la llista de correu, la subscripció automàtica i la baixa de subscripció)..

Però no podia escriure una revisió de SmarterASP.NET si no ho fes’t assenyalar la captura de preus habitual. Hi ha la mateixa captura que es veu en molts altres proveïdors d’allotjament web on el preu anunciat només està disponible amb un cicle de facturació a llarg termini.

Vegem com es presenta l’oferta de Windows SmarterASP.NET per a cada terme:

.NET bàsicAvançar .NETPremium .NET
3 mesos13,5 $ (4,5 $ / mes)19,5 $ (6,5 $ / mes)28,5 $ (9,5 $ / mes)
6 mesos23,7 dòlars (3,95 $ / mes)35,7 $ (5,95 $ / mes)53,7 USD (8,95 $ / mes)
12 mesos35,4 $ (2,95 $ / mes)59,4 $ (4,95 $ / mes)95,4 $ (7,95 $ / mes)
24 mesos63,72 dòlars (2,65 $ / mes)106,92 dòlars (4,45 dòlars / mes171,72 dòlars (7,15 $ / mes)
36 mesos90,27 USD (2,5 $ / mes)>151,47 dòlars (4,2 dòlars / mes)243,27 $ (6,76 $ / mes)

Així, per exemple, segons el període, el pla Premium us costarà des de 6,76 dòlars / mes (cicle de facturació de 36 mesos) a 9,50 dòlars / mes (cicle de facturació de 3 mesos). Com tots els preus es paguen per endavant, si escolliu el pla de 3 anys, això’tindrà 243,27 dòlars, amb un descompte del 15%.

smarterasp.net revisa el desglossament de preus de Windows

En definitiva, els plans d’allotjament Windows de SmarterASP.NET són realment potents i el sistema de preus permet obtenir un bon acord amb un allotjament a llarg termini. I, fins i tot, si no us ve de gust, podeu optar per un Garantia de devolució de 60 dies!

SmarterASP.NET Linux Preu

Aquí tenim ofertes a partir de 2 dòlars / mes i 4 dòlars / mes. I, per descomptat, també podeu triar la prova gratuïta de 60 dies.

Revisió de SmarterASP.net: plans d’abastament de linux

Així que deixem’Veig quines són les principals diferències entre els plans:

 • 60 dies de prova – 0 dòlars, 1 lloc web, 1 GB d’emmagatzematge, 1 domini, 1 base de dades.
 • Linux PRO – 2 dòlars / mes, tot el que s’ha il·limitat anteriorment.
 • Linux TURBO – 4 dòlars / mes, tot el que s’ha il·limitat anteriorment.

Si Pro i Turbo ofereixen els mateixos conceptes bàsics il·limitats, què?’és la diferència principal?

El pla Turbo ofereix l’anomenada Turbo Server que us pot proporcionar fins a 20 vegades més càrregues de pàgina més ràpides, Accés SSH i més funcions de correu.

Per descomptat, el patró de preus és el mateix que en els paquets de Windows. El preu anunciat d’aquests plans era, com s’ha esmentat anteriorment, de 2 i 4 dòlars mensuals respectivament.

En funció del període, el pla Pro us costarà entre 2 i 3 dòlars al mes, i el pla Turbo de 4 a 5 dòlars al mes. Tots els preus es paguen per endavant, així que si escolliu el pla de tres anys, això’seran de 72 i 144 dòlars respectivament:

Revisió de SmarterASP.net: preus fixos de Linux

S’obté de triar entre cinc possibles períodes de subscripció – 3,6,12,24 i 36 mesos. Per obtenir el cost mensual més barat, heu de triar el termini més llarg.

Així es presenta l’oferta per a cada durada:

Linux ProLinux Turbo
3 mesos9 $ (3 $ / mes)15 $ (5 $ / mes)
6 mesos18 $ (3 $ / mes)30 $ (5 $ / mes)
12 mesos36 $ (3 dòlars / mes)60 $ (5 $ / mes)
24 mesos60 $ (2,5 $ / mes)108 $ (4,5 $ / mes)
36 mesos72 $ (2 $ / mes)144 $ (4 $ / mes)

I no oblidem la prova gratuïta’durant 60 dies. El millor és que es pot utilitzar per separat de la garantia de devolució de 60 dies. Si haguessis de retornar, això et donaria quatre mesos d’allotjament gratuït!

Revisió de SmarterASP.net: prova de 60 dies

D’altra banda, els plans de pagament són realment assequibles amb grans funcions. A continuació, es mostra un quadre amb les característiques bàsiques dels plans basats en Linux de SmarterASP.NET:

60 dies de provaLinux ProLinux Turbo
Espai de disc1 GBIl·limitatIl·limitat
Ample de banda1 GBNo modificatNo modificat
Dominis permesos1Il·limitatIl·limitat
SSLNoInclòsInclòs
Comptes de correu electrònicIl·limitatIl·limitat
Atenció al clientXat / correu electrònic / telèfonXat / correu electrònic / telèfonXat / correu electrònic / telèfon
Copies de seguretat automatitzadesNo

Com hem dit anteriorment, les diferències entre els plans Pro i Turbo no són tan grans, tret que necessiteu accés SSH o que desitgeu totes les funcions de correu electrònic pro. Curiosament per al pla de prova, no’fins i tot no us permetrà configurar un correu electrònic!

Però tots els plans tenen servidors SSD amb ubicacions als EUA o als Països Baixos. I obtens el inclosa protecció anti-DDoS i anti-malware. Pel que fa a l’administració d’allotjament, hi ha el cPanel.

Tot i això, SmarterASP.NET no ofereix un creador de llocs web. I per obtenir la transferència de lloc web assistit, tindrà un cost de 49,95 dòlars.

Però, en general, amb plans de pagament, obté un servei no ajustat juntament amb la seguretat completa del lloc web per un preu molt raonable.

SmarterASP.NET Pros

Curiosament, tots els avantatges que he obtingut per a la meva revisió SmarterASP.NET es relacionen amb les funcions que no són freqüents per a altres hostes web de pressupost..

Allotjament assequible ASP.NET

Aquest és un benefici enorme per a algú que busqui un paquet d’allotjament compartit ASP.NET assequible. Admeten les darreres versions ASP.NET de 4.6 i 4.5, així com d’allotjament MVC 5 i 4.0. Tot això per un preu molt assequible de 2,95 dòlars mensuals (35,4 dòlars a l’alçada durant 12 mesos) pel pla bàsic. Una oferta altament competitiva.

Gran assaig & Tornar diners

Per atraure nous clients, algunes empreses d’allotjament web ofereixen proves gratuïtes (generalment de 7, 14 o 30 dies). Altres empreses donen’no els oferiu en absolut i, en canvi, ofereixen una garantia de devolució de 30 dies o 60 dies. Aquest últim dificulta que l’usuari canviï d’opinió ja que ha de pagar per endavant.

En comparació amb tot això, l’oferta d’un Prova gratuïta de 60 dies (no necessita cc) és un robatori. I, tot i així, encara donen als seus clients una garantia de devolució de 60 dies que només comença després d’acabar el judici!

Integració integrada de Cloudflare

Si el vostre lloc web està allotjat en un lloc, però hi accedeixen persones de tot el món, les persones que viuen més lluny del vostre centre de dades patiran. Afortunadament per a tots aquells que operen internacionalment, SmarterASP.NET ofereix una integració Cloudflare CDN (xarxa de lliurament de contingut) fora de la llista. Gràcies a això, el vostre lloc web es pot carregar fins a 4 vegades més ràpid. I no’Ni tan sols haureu de ser professional per configurar-lo.

SmarterASP.NET Cons

Naturalment, hi ha alguns aspectes negatius, però la revisió de SmarterASP.NET no és única, ja que totes les empreses d’allotjament web tenen alguns punts més febles.

De baix rendiment: una mica per darrere dels líders de la indústria

Malauradament, el rendiment no té comparació amb algunes de les opcions d’allotjament web més populars, com Hostinger. SmarterASP.NET s’ha classificat C, per sota de la mitjana:

temps de resposta asp.net

Però, això no hauria d’estranyar – al final, sí’és un dels amfitrions web més assequibles. Ofereixen un 99,9% de garantia de temps de vida, segons la nostra Calculadora d’Uptime, però pot ser que no sigui suficient per mantenir el vostre lloc web en línia tant com vulgueu. Altres proveïdors poden garantir el 99,99% o fins i tot el 100% de temps de vida, cosa que suposa una diferència significativa tenint en compte un llarg període de temps.

Només dues ubicacions del servidor

En l’era del pressupost, hostes web d’1 o 2 dòlars que ofereixen centres de dades en diverses ubicacions de tot el món, estant presents a Europa i els Estats Units (Amsterdam & el centre de la ciutat de LA) és lluny. Sobretot tenint en compte el ràpid creixement de les empreses en línia als mercats asiàtics. Esperem que el seu CDN pugui agilitzar el vostre lloc suficient per compensar-ho.

Elecció complicada, especialment per a principiants

Tot i que la seva publicitat és força clara des del moment que entreu al lloc, un cop proveu d’inscriure-s’hi’No és tan fàcil triar el servidor adequat: Linux o ASP.NET. Al final, la majoria dels principiants buscaran l’opció més assequible per allotjar un lloc o dos de WordPress. Escanejar-los pot provocar la pèrdua de clients.

D’altra banda, puc’No oblideu que el públic objectiu d’aquest amfitrió web és diferent del que té un allotjament web de pressupost típic. Això’és per què jo’No crec en aquest cas’és un gran desavantatge.

Resum de revisió de SmarterASP.Net

En resum, crec que l’oferta de SmarterASP.NET és excel·lent per a tots aquells que vulguin començar. Sense gastar-se ni una centenars en hosting, podeu disposar d’un lloc web completament funcional.

Tot això amb la instal·lació de WordPress amb un cPanel i un clic. Naturalment, a mesura que el vostre negoci comença a créixer, és possible que tingueu cura d’alguna cosa més adequada a les vostres necessitats. Però per a un nouvingut? Un parc infantil perfecte que us puc recomanar sincerament.

Pros

 • 60 dies de prova
 • Garantia de devolució de 60 dies
 • CDN integrat
 • Allotjament assequible ASP.NET

Contres

 • Rendiment del subpar
 • Només dues ubicacions del servidor
 • Oferta d’allotjament aclaparadora per a principiants
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me