Revisió Tsohost

tsoHost és un proveïdor de hosting d’allotjament britànic amb l’objectiu de fer una allotjament web senzill i molt escalable. Amb més de 250.000 clients de confiança, és un dels majors proveïdors d’allotjament del país.

En aquesta revisió tsoHost, posarem a prova aquesta empresa i veurem el seu rendiment als gegants de tot el món.

Què és tsoHost?

Tsohost ha estat realment des de fa força temps, des de 2003, de fet. Frustrat pel fet que sembla que no existís allotjament d’alt rendiment a un preu assequible, el fundador Darren Lingham va decidir fer-ho possible. L’allotjament web basat al Regne Unit és un mercat competitiu i Tsohost espera ser una empresa que no només atrau clients del Regne Unit sinó de tot el món amb el seu atractiu model de preus i atenció al client les 24 hores..

Anem a conèixer com ho fa, ho farem?

* Aquesta revisió es basa en el paquet “Inici” *

Tsohost Hosting Services

Què ofereix Tsohost? Bé, allotjament, òbviament. Però anem a examinar-nos una mica més profundament sobre quines opcions tenim a la nostra disposició.

 • Noms de domini
 • web Hosting
 • Servidors privats virtuals
 • Servidors dedicats

Opcions fortes! Res fora del comú, però és agradable veure Tsohost oferint més que un simple allotjament web.

Tanmateix, l’allotjament web serà el que avui fem una ullada a fons. Val la pena esmentar, però, que el primer que trobareu després d’aterrar a la pàgina principal de Tsohost, és un gran quadre de cerca antic de noms de domini. Fes un cop d’ull.

Revisió de Tsohost

Bé, és un bon començament, almenys estèticament. Sempre és una bona delícia quan un proveïdor d’allotjament ofereix un esforç en el disseny del seu lloc web. Mirant-te, Arvixe…

Passant a la següent part de la revisió de Tsohost, farem un cop d’ull als paquets que s’ofereixen.

Què’s Inclosos als paquets d’allotjament Tsohost?

Revisió de Tsohost

Quatre en total.

Amb preus que van des d’1,34 £ al mes fins a 18,02 £, Tsohost té una opció per a gairebé tots. És una cosa benvinguda veure també un paquet dirigit principalment als llocs de comerç electrònic!

Ara avançaré i desglossaré els plans amb una mica més de detall a la taula següent:

PersonalPosada en marxaNegocisComerç electrònic
Límit d’espai de disc500MB15 GB50 GB100 GB
Límit de banda amplaIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Quants dominis permeten13820
SSD o HDD utilitzat en servidors?HDD per a hosting compartit, SDD per a VPS & Servidors dedicatsHDD per a hosting compartit, SDD per a VPS & Servidors dedicatsHDD per a hosting compartit, SDD per a VPS & Servidors dedicatsHDD per a hosting compartit, SDD per a VPS & Servidors dedicats
SSLXifrem el suport de SSLXifrem el suport de SSLXifrem el suport de SSLXifrem el suport de SSL
Protecció anti-DDoSNoNoNoNO
Protecció Anti-MalwareNoNoNoNo
Comptes de correu electrònicBústies de correu de 5 x 200 MBBústies de correu 100 x 200 MBBústies de correu 100 x 1 GBBústies il limitades x 10 GB
Comptes FTPIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Constructor de llocs webNoNoNoNo
Plantilles de lloc webCapCapCapCap
Transferència de lloc web assistidaGratuïtGratuïtGratuïtGratuït
cPanelNoNoNoNo
Instal·lador automàticInclòsInclòsInclòsInclòs
Scripts d’instal·lador automàtic28282828
Garantia de devolució de diners60 dies60 dies60 dies60 dies
Atenció al clientXat en directe 24 hores, Entrada, telèfonXat en directe 24 hores, Entrada, telèfonXat en directe 24 hores, Entrada, telèfonXat en directe 24 hores, Entrada, telèfon
Elecció d’ubicació del servidorNoNoNoNo
Còpies de seguretat automatitzades gratuïtesDiàriamentDiàriamentDiàriamentDiàriament

Bé, moltes coses per parlar! Continuem.

Primeres impressions

Característiques

Característiques, funcions, funcions!

Començant pels bons punts. Amplada de banda il·limitada tot plans. Això és bastant fantàstic, ja que no se’t reduirà ni s’alentirà si se supera el vostre ample de banda, com és el cas d’altres proveïdors..

També obté comptes FTP il·limitats, així com còpies de seguretat automatitzades gratuïtes diàriament a cada pla.

En termes d’espai d’emmagatzematge, les coses augmenten a mesura que augmenteu el preu. Començant per 500 MB per al pla Personal i finalitzant per 100 GB per al pla de comerç electrònic. Bones coses, la majoria de la gent no superarà els 15 GB d’espai de disc, i molt menys 100 GB, tret que el vostre lloc tingui increïblement gràfics i vídeo.

‘Deixar’s També s’inclou el suport de xifrat per SSL a tots els plans.

Revisió de Tsohost

Ara per a les coses no tan bones.

No hi ha cap protecció anti-DDoS o Anti-Malware integrada. Us correspon a vosaltres, l’usuari, assegurar la seguretat del vostre lloc mitjançant PHP i complements. No hi ha cap creador de llocs web ni plantilles de lloc web i tampoc podeu triar la ubicació del servidor.

Els inconvenients més importants, almenys, són els següents:

A tots els serveis d’allotjament web, només es fan servir els discs de disc dur (HDD). Només teniu accés a unitats SSD (Solid State Drives) quan compreu allotjament VPS o allotjament de servidor dedicat.

Això és molt decebedor, ja que una empresa moderna i aparentment avançadora hauria d’utilitzar realment SSD per al seu allotjament web, com a mínim amb el paquet de 18 GBP al mes de comerç electrònic. Els discs SSD són molt més ràpids a l’hora de respondre i són molt menys propensos a ser danyats que els HDD.

El següent increïblement decebedor és la manca de cPanel. Tsohost inclouen el seu propi tauler de control, anomenat ‘Plataforma d’allotjament en núvol de Tsohost’ accessible al vostre compte al lloc web de Tsohost. En teoria, tot va bé, però a la pràctica les coses són ben diferents.

Revisió de Tsohost

A sobre podeu veure el tauler que us ha presentat immediatament després d’iniciar la sessió. Bastant estàndard fins ara. Imagino que això és particularment útil per als usuaris que disposin de més d’un lloc web, ja que podeu triar fàcilment la gestió de qualsevol lloc que tingueu des d’aquí..

Crec que per a les persones amb un lloc, com ara aquí, només accedir directament al “Gestiona el lloc web” després de l’inici de sessió seria una manera més intel·ligent de fer les coses. Tot i això, només és un tema petit, no gaire de queixar-se fins ara.

Els problemes es fan una mica més evidents un cop passem a la gestió del nostre lloc web.

Revisió de Tsohost

Veus el problema? És només una falta de característiques. Si feu una ullada a alguna cosa com ResellerClub, veureu cPanel en la seva glòria. Ple de funcions i molt fàcil d’entendre. Malauradament, no és el cas aquí.

Encara no estic del tot segur perquè Tsohost va decidir implementar el seu propi tauler de control en comptes d’utilitzar cPanel, però cadascun per ells, suposo.

Hi ha un instal·lador automàtic present, però francament és terrible. Només instal·la / desinstal·la aplicacions en segon pla. No hi ha cap idea visual de com va la instal·lació i, a més d’un missatge “d’instal·lació, espereu”, només heu de seure i esperar que la pàgina s’actualitzi un cop s’hagi acabat.

Preu tsoHost

tsoHost té tres plans principals: a partir de £ 2,92 al mes i anirà fins a 18,02 £ al mes. A més, també haureu de pagar impostos, segons la ubicació on us trobeu. Tots els plans inclouen un ample de banda il·limitat i poden allotjar diversos llocs web..

Però els números no són tan simples com poden semblar.

Anem a desglossar-los completament i esbrini exactament què pagaríeu per cada pla del carretó.

Període / Pla de pagamentPosada en marxaNegocisComerç electrònic
1 mes3,82 £8,78 £23,98 £
12 mesos37,90 £87,90 £239,90 £
24 mesos70,00 ££ 158,22432,37 £

* IVA exclòs

Així que hi ha tot. Aquests són els preus que pagareu al moment del check-out. Perquè, sí, pagues per endavant. Tot i que els preus que veieu als plans promocionals són costos mensuals, no teniu l’opció de pagar mensualment, cal que ho pagueu bé des del primer moment. Això és típic per als proveïdors d’allotjament, per la qual cosa no hi ha molt espai.

Atenció al client Tsohost

Revisió de Tsohost

Aquestes són algunes opcions molt bones. Una base de coneixement sempre és una cosa ben rebuda a l’hora de consultar la secció d’assistència d’un proveïdor d’allotjament, ja que demostra que han pensat no només en el suport proactiu, sinó també preventiu..

La resta d’opcions d’assistència són força estàndard, teniu les opcions següents:

 • Xat en directe (disponible a partir de les 19:00 – Midnight, GMT)
 • Assistència telefònica (disponible a partir de les 19:00 – Midnight, GMT)
 • Assistència d’entrades (disponible les 24 hores del dia a través del vostre compte Tsohost)

Com he dit, força estàndard. És una mica decebedor, però, que el xat en viu no estigui disponible les 24 hores. Aquest és un problema, ja que diguem que teniu un problema que surt a les 1:00 GMT. Podeu avançar i enviar un bitllet, però és probable que el suport del bitllet trigui molt a obtenir una resolució. O bé, podeu esperar 6 hores abans de poder parlar amb algú en directe, ja sigui per xat o per telèfon.

Xat en viu en acció

Fa uns quants problemes que necessitaven suport des de la compra de Tsohost, així que em va donar una gran oportunitat de posar a prova el seu suport en xat en viu.

En aquesta part, vaig a fer una ullada als serveis de xat i comprovarà com funcionen les tres principals qualitats que totes les bones empreses haurien d’esforçar:

 • Temps de resposta. El xat en directe se suposa que és ràpid i “en directe”: les persones que comencen a fer-ho sovint’no vull esperar.
 • Coneixement general dels agents. Haurien de conèixer els racons de la seva empresa millor que ningú.
 • Factor humà. Se suposa que els agents actuen com a éssers humans reals i són enfàtics. Ell’S’espera, considerant que molta gent que s’hi acosta s’enfadarà i vol que es resolguin els seus problemes.

revisió de primer llocrevisió de primer llocrevisió de primer llocrevisió de primer llocrevisió de primer llocrevisió de primer lloc

&# 10003; Bon temps de resposta

&# 10003; Agent coneixedor

&# 10003; Amable i humà

Assistència d’entrades

Aquí només us oferim una secció ràpida. Vaig fingir tenir problemes amb el tauler de control que no responia i em va donar missatges d’error, només per veure si el tècnic el revisaria i oferiria algun tipus d’assessorament o solució.

Bé, hi ha bones notícies i males notícies. Què voldríeu primer? Hmm, per desgràcia, no puc sentir la teva resposta, així que anem bé bé primer, malament segon.

El bé: La resposta que vaig rebre va ser professional, personal i va oferir una solució que probablement ajudaria si jo, de fet, afrontés aquest problema. (Esborra la memòria cau del navegador)

El dolent: el temps de resposta va ser bastant deficient. He de dir que el primer que va escriure el tècnic va ser “Disculpeu la resposta retardada!”, Que va ser benvinguda. Però tot i així, el fet que vaig haver d’esperar més de 8 hores per respondre a un problema tècnic és força decebedor. Però sempre hi ha el xat en directe!

El suport és realment allà on brilla Tsohost. Sincerament, puc dir que no he trobat cap millor servei en el món dels proveïdors d’allotjament. L’únic inconvenient aquí és la manca de suport al xat les 24 hores, que esperem que aviat canviïn!

Primeres impressions durant i després de la compra

Abans de realitzar la compra, se us demana que inicieu la sessió en un compte Tsohost existent o que en creeu un de nou.

Revisió de TsohostRevisió de Tsohost

Teniu tres opcions de pagament quan compreu un pla Tsohost. Paypal, BACS (Serveis de compensació automatitzada dels banquers) i targeta de crèdit / dèbit. Opcions pràcticament estàndard, però hauria estat bon veure les criptocurrencies disponibles com a selecció.

De totes maneres, endavant.

Després de pagar el paquet que desitgeu, us trobareu al tauler de comandament de Tsohost.

Revisió de Tsohost

No és molt interessant parlar aquí. Teniu les opcions de veure els vostres productes (hosting, etc.), les vostres factures, dominis i entrades. A la part superior, també podeu veure totes les opcions de control.

Després de tocar la pestanya “Productes”, se’ns dirigeix ​​a aquesta pàgina.

revisió de primer lloc

Des d’aquí, podeu veure el vostre domini, nom d’usuari i alguna altra informació útil com el nom del servidor, l’adreça IP i els servidors de noms.

Més interessant, però, és que aquí és on accedeix al quadre de control esmentat anteriorment. Ara ja hem parlat del quadre de control i de les meves frustracions amb les seves limitacions, així que parlem del correu web al seu lloc.

Correu web

Tal com vam veure a la taula anterior, el pla d’inici inclou dotacions per a 100 bústies de correu de 200MB. Ara, haureu de pensar després de fer clic en aquest enllaç “Inicieu la sessió a Webmail ‘ per la primera vegada, se us demanaria que creés una bústia o, com a mínim, un nom d’usuari / contrasenya per accedir-hi, oi? Bé no. Resulta que ho fas així.

Pas 1

Revisió de Tsohost

En primer lloc, cal iniciar la sessió al tauler de control. Des d’allà, dirigiu-vos a “administrar el meu lloc web” i en trobareu aquesta llista “Eines bàsiques de gestió”. El proper que voldrà és colpejar “Comptes de correu electrònic” i estareu a sobre…

Pas 2

Revisió de Tsohost

Aquí és on passa la màgia. Haureu de colpejar “Crea bústia” a la pestanya i, a partir d’aquí, se us demanarà que creeu una adreça de correu electrònic (****@yourdomainname.***) i una contrasenya per al dit compte..

Pas 3

Revisió de Tsohost

Per acabar, podeu iniciar la sessió amb les credencials que acabeu de crear. És una mica de vergonya que això no es simplifiqui més. Tsohost podria implementar amb facilitat la creació de comptes de correu electrònic a la seva aplicació de correu web o, com a mínim, tenir l’enllaç a correu electrònic a dins el quadre de control. Se sent desconnectat.

Avaluació de rendiment

Ara ja heu vist la qualificació 2/10 pel que fa a la fiabilitat, així que probablement podeu dir que la secció de rendiment d’aquesta revisió de Tsohost serà, bé, interessant, per dir el mínim.

Puc resumir-ho en una paraula. Terrible.

A continuació, es detallen les quatre coses que provarem en termes de rendiment:

 • Amfitrió’s velocitat durant baix manteniment
 • Amfitrió’s speed amb un lloc web creat mitjançant el creador de llocs web concrete5
 • Servidor’s temps de funcionament general
 • Potència de seguretat antirrobo

Velocitat de l’amfitrió durant un manteniment baix

Aquesta prova no ha de ser gens difícil, és una pàgina HTML realment simple que he creat ràpidament. Per descomptat, hi ha alguns enllaços i CSS allà, però qualsevol cosa que no sigui els pitjors servidors absoluts han de manejar-ho amb facilitat.

Revisió de Tsohost

Analitzem el funcionament que es realitza:

revisió de primer lloc

Sincerament, prou genial! Alguns dels temps de resposta són força febles, però en general no són dolents. No incorporeu massa en aquesta qualificació “A +”, ja que he vist puntuacions gairebé idèntiques que es classifiquen en qualsevol lloc des de B a D +. Així que preneu-lo amb un polsim de sal. No obstant això, els missatges reals són precisos!

Velocitat de l’amfitrió durant un manteniment alt

Aquesta prova hauria de ser més difícil. Utilitzant concrete5, un constructor que forma part dels 28 scripts d’instal·ladors automàtics que s’ofereixen a través del tauler de control de Tsohost, vaig crear un lloc senzill, amb algunes imatges, un carrusel giratori i alguns complements de Javascript, per veure com en sortiria..

Revisió de Tsohost

Una mica més complex, però tot i així una cosa que no hauria d’entrar en un servidor gaire. Aquí teniu un funcionament:

Revisió de Tsohost

No és genial. Aquestes velocitats són de nou, una mica decents, però clarament podem veure una desacceleració en comparació amb el lloc HTML simple. Per descomptat, una nota ràpida sobre el constructor de concret5. No està gens malament! Per a un complement gratuït, diria que és probablement una de les millors coses que ofereix Tsohost.

Horari global del servidor

Per a aquesta part, com sempre, vaig configurar un lloc senzill de WordPress i el vaig incloure al nostre amic útil Uptime Robot per fer el seguiment. Això ens proporciona un desglossament detallat de tots els temps d’inactivitat, la velocitat de resposta del servidor i l’estat del servidor actual.

Aquí es mostra com ha actuat durant els darrers dies de seguiment:

Revisió de Tsohost

Ni tan sols sé què dir aquí. Aquest tipus de rendiment no és el que m’esperava de cap manera. Pics i abeuradors arreu. Només un 95% de temps de vida durant la darrera setmana! I per on fins i tot començo quan ens fixem en el temps mitjà de resposta?

Més de 7500ms. Tocar 8000ms. Amb punxes fins a sobre 30000ms. Això és de 30 segons de temps d’espera. Francament, és inacceptable carregar a la gent per aquest tipus de funestes actuacions.

Aquest tipus de resultats no són els que esperava d’una empresa que proclama audaçment:

Revisió de Tsohost

“Super velocitats ràpides i fiabilitat màxima …”

Bé, o bé Tsohost ens està mentint, o realment no saben el mal que realment són els seus servidors.

Tot i això, després d’uns quants dies més de vigilància, les coses han millorat dramàticament. No em posaré per davant, els temps de resposta mitjans són encara dèbils, molt febles, però res del que veíem al principi.

revisió de primer lloc

Com veieu, les coses han millorat. El temps mitjà de resposta durant les darreres 24 hores ha estat aproximadament aproximadament 2000ms senyal. Encara pobre, però molt millor que gairebé 8000ms!

Malauradament, encara hi ha hagut temps d’aturada, el més recent amb una durada de gairebé dues hores.

Avaluació de la seguretat antitrobat

Ara és hora de fer una ullada a quina impotència Tsohost va posar en seguretat.

Primer cap amunt, un control de protecció de la força bruta. Imagineu-vos algú que tingui una idea de com és la vostra contrasenya, però no ho sap tot. Potser fins i tot un script automatitzat que prova totes les combinacions possibles fins que la contrasenya s’endevina correctament.

Vaig intentar replicar aquestes coses canviant el meu IP i navegador abans d’introduir ràpidament la contrasenya incorrecta 20 vegades, i finalment introduir la correcta el 21è intent. Em van deixar entrar.

Això és pobre. Tsohost podria implementar fàcilment un pas addicional després d’endevinar erròniament dites, 5 o 10 vegades. Un Captcha, responent la pregunta de seguretat que heu de triar quan us registreu? Qualsevol cosa és millor que res.

La segona prova va consistir en connectar-me al xat en viu i intentar convèncer els agents que havia perdut l’accés tant al meu compte de correu electrònic com a les meves credencials de Tsohost i vaig intentar obtenir els inicis d’inici de sessió sense cap evidència sòlida del meu costat..

Sense sort. Res, zilch. Sense saber res de mi, Tsohost no regalaria res. Només proporcionarien el meu nom d’usuari i els inicis de sessió si proporcionessin el meu identificador, la prova del número de targeta que he utilitzat, la meva adreça, així com la resposta a la pregunta de seguretat que he configurat. Bones coses, finalment!

Revisió tsoHost – Conclusió

En resum: tsoHost no és un gran proveïdor de hosting. El rendiment és nefast: simplement no es pot cobrar el pagament dels consumidors per un servei d’allotjament web que tingui freqüents temps d’inactivitat. El temps de resposta és un dels pitjors que hem trobat, i realment em sorprèn que les coses siguin així.

Consulteu la pàgina d’inici de tsoHost, el seu ethos i l’esforç clar que s’ha fet al seu lloc; i suposeu que realment són un gran proveïdor. És evident que això ens ha ensenyat a no jutjar mai un llibre per la seva portada.

Per resumir les coses, Tsohost és com un cotxe que té un aspecte fantàstic a l’exterior però té el rendiment d’una medusa deserta. És millor comprar literalment qualsevol altre proveïdor de la nostra millor llista d’allotjament web. Amb la possible excepció de Network Solutions, per descomptat.

Pros

 • Bones opcions de preus
 • Una gran atenció al client
 • Còpies de seguretat gratuïtes diàries

Contres

 • No hi ha servidors SSD
 • Actuació terrorífica
 • Falta de cPanel
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me