Revisió uCoz

Tot i que el panorama digital està canviant ràpidament, hi ha algunes empreses que han aconseguit mantenir-se al dia i que segueixen prestant serveis competitius.

Fundada el 2005, uCoz ha estat durant molt de temps al negoci. Però, pot seguir el temps? O és una relíquia del passat d’Internet?

En aquesta revisió uCoz, intentaré trobar les respostes.

Una experiència racionalitzada

He de dir que em va sorprendre gratament el nivell de servei que ofereix el constructor de llocs web uCoz. Com a creador de llocs web més antic, vaig pensar que la interfície d’usuari quedaria obsoleta i potser una mica incorrecte.

Em vaig equivocar completament.

Revisió del constructor de llocs web ucoz

uCoz builder inclou funcions que hi són aquí amb alguns dels seus majors competidors.

Plantilles modernes de constructor uCoz

L’experiència moderna presentada pel constructor de llocs web uCoz va ser un veritable element destacat de la meva experiència. Fa que sigui fàcil canviar el disseny de gairebé totes les parts del vostre lloc web.

Trieu entre una gran varietat de plantilles atractives per començar i personalitzeu-les al contingut del vostre cor. A més, n’estic segur moltes persones es beneficiaran d’un fàcil accés al codi del seu lloc.

Plantilles d’exemple de creador de llocs web de uCoz

No obstant això, aquest no és l’únic que uCoz fa bé: mantenir els preus baixos és un dels seus punts forts:

Preu uCoz

Cadascun dels sis plans de creador web que ofereix uCoz té funcions úniques. A més, els seus costos mensuals són força competitius en comparació amb alguns dels gegants del sector, com Wix.

Fins i tot es pot beneficiar un 50% de descompte si pagueu 12 mesos alhora.

Una de les meves coses preferides sobre uCoz és la seva transparència. No hi ha taxes amagades i l’estructura de preus és molt clara. N’hi ha sense garantia de devolució, però el pla gratuït complet vol dir que podeu provar-ho tot abans de comprometre’s amb un pla de pagament.

El creador de llocs web de uCoz revisa els preus

En el negoci, on cobrar 20 dòlars al mes per un pla personal no queda fora de dubte, és una visió refrescant veure que uCoz baixa els seus preus.

Plans més detallats

Em va resultar molt difícil decidir quin pla ofereix la millor relació qualitat-preu. El millor preu es limita a les vostres necessitats personals. El meu favorit del grup, però, era el Pla òptim. Obteniu un domini gratuït, còpies de seguretat automàtiques i un impressionant 10 GB d’emmagatzematge. Un preu força sòlid per 7,99 dòlars al mes.

També convé destacar que El pla gratuït ofereix funcions que no molts plans gratuïts fan, inclosa la possibilitat d’afegir el vostre propi domini personalitzat.

Tot i això, mostrarà anuncis uCoz, de manera que alguns podrien ser un problema de distribució.

A continuació, es mostren tots els plans, que es mostren amb tot detall:

GratuïtMínimBàsicOptptimMàximBotiga
Espai de disc400MB1 GB2 GB10 GB20 GB10 GB
Ample de bandaIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Quantes plantilles de lloc web?269269269269269269
Domini LliureNoNoNo
Podeu connectar el vostre propi domini?
Quants llocs web podeu crear?111111
Hi ha anuncis propis del constructor al vostre lloc web?NoNoNoNo
Comerç electrònic disponible?NoNoNoNo

Fins ara, el creador de llocs web d’UCC està dempeus força alt. Però, com es conforma el seu rendiment?

Rendiment

La velocitat potser és on uCoz podria utilitzar alguna millora. Els temps de resposta per a un lloc web realitzat amb uCoz no eren simplement fantàstics.

rendiment de revisió ucoz

El mateix passa amb el temps i la fiabilitat. Tot i que els temps d’aturada no eren tràgics, de tant en tant, el lloc web que vaig crear no estava disponible.

uCoz Review: La meva conclusió

En general, uCoz és un creador de llocs web sòlid. Fa les coses bàsiques excepcionalment bé. I, encara que manca d’uns quants departaments, continua mantenint el seu propi.

No hi ha cap funció de xat en directe, de manera que falta servei lleugerament al client, cosa que podria ser un problema per a alguns. Per sort, hi ha prou guies per proporcionar informació als usuaris principiants.

Guia de llibres electrònics del creador de llocs web de uCoz

Però, què pensàveu? Voleu utilitzar uCoz per al vostre lloc web? O potser ho heu fet i fer-ne una crítica? Avisa’m als comentaris que es mostren a continuació.

Pros

  • Molt bon pla gratuït
  • Estructura de preus transparents
  • Accés complet al codi del vostre lloc
  • Gran col·lecció de plantilles

Contres

  • No hi ha assistència en directe
  • L’edició de codi pot ser desbordant per a principiants
  • No hi ha garantia de devolució
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me