Revisió Ucraft

Ucraft és un creador de llocs web fàcil d’utilitzar dissenyat per a tot tipus de projectes: des d’un senzill parador a grans botigues en línia. Ofereix moltes plantilles molt bones i sensibles i un editor en directe, de manera que, fins i tot sense habilitats de codificació, crear un lloc web és fàcil.

Però Ucraft és millor que la competència?

En aquesta revisió de Ucraft, vam provar si aquest creador de llocs web és tan bo com afirma. Anem a veure!

Preu Ucraft

Ucraft té 4 plans, inclosa la gratuïta, disponible. El preu dels plans premium comença a partir de 10 dòlars / mes. Per a les botigues en línia, Ucraft té un pla Pro Shop per 21 dòlars al mes. També podeu triar el pla BigCommerce per a botigues més grans per 39 $ / mes.

Ucraft revisar preus

Què s’obté amb cada pla?

 • Lloc web gratuït – 1 pàgina de destinació, afegiu el vostre propi domini, allotjament gratuït, filigrana Ucraft.
 • Lloc web Pro – 1 lloc web, 50 productes de botigues en línia, arrossegueu & generador de botigues, lloc multilingüe, connecta el teu propi domini, sense filigrana Ucraft.
 • Botiga Pro – idèntic al pla del lloc web Pro, però amb 1000 productes permesos i moltes funcions específiques de comerç electrònic.
 • BigCommerce – el mateix que el pla Pro Shop, però es van afegir productes il·limitats, suport eBay, Facebook i Yandex.

Tant per prendre! Anem a desglossar els plans encara més i esbrinem exactament què ofereix cada un!

Lloc web gratuïtLloc web ProBotiga ProBigCommerce
Espai de discIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Ample de bandaIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Plantilles de lloc web18707070
Domini Lliure
Connecta el teu propi domini
Llocs web que podeu fer1111
Comptes de correu electrònicNoNoNoNo
Anuncis del constructor al lloc webNoNoNo
Opció de comerç electrònicNo
Productes disponibles0501000Il·limitat
ComplementsN / A15+15+15+
Elecció per a la ubicació del servidorNo (servidors web de Google)No (servidors web de Google)No (servidors web de Google)No (servidors web de Google)
Còpia de seguretat automàtica gratuïtaNoNoNoNo
Garantia de devolució de dinersN / AProva gratuïta de 14 diesProva gratuïta de 14 diesProva gratuïta de 14 dies

Els preus anunciats estan disponibles si trieu a pagar anualment. El preu mensual és lleugerament més car, mireu la taula per comparar:

Període / PlaLloc web gratuïtLloc web ProBotiga ProBigCommerce
1 mesGratuït13 dòlars24 dòlars42 dòlars
1 anyGratuït120 dòlars252 dòlars372 dòlars

En total, pagar anualment val la pena. I si no esteu segurs, podeu prendre el pla gratuït i veure si Ucraft és suficient per a vosaltres.

Primeres impressions

Per a la nostra revisió de Ucraft, vam fer una ullada a què oferir en termes de funcions. A més, vam comprovar si valen els preus dels Ucraft!

Característiques

Des de la primera vegada que vaig visitar el lloc web d’Ucraft, em va impressionar el legítim que se sentia. Per cert, això no és una cava contra Ucraft. Em va sorprendre una mica que una empresa tan jove sembli haver creat, a primera impressió, un producte polit i polit.

Tots els plans ofereixen amplada de banda ilimitada i espai de disc, així com la possibilitat de fer-ho connecteu el vostre propi domini gratuïtament fins i tot en el pla més bàsic. Compareu-la amb Wix o Weebly, que només us permeten connectar el vostre domini quan feu servir un pla de pagament. Bon material!

Si observeu la secció d’avantatges del lloc d’Ucraft, veureu 6 principals característiques de la llista.

La funció de llocs web multilingües és important. Totes les plantilles d’Ucraft són totalment compatibles amb l’idioma, amb més de 100 idiomes compatibles. Això és realment bonic, i tampoc és tan habitual. L’únic altre creador de llocs web que hem vist oferint això és Voog (també estigues atent a aquesta revisió!).

revisió de ucraft

Tot és completament arrossegat & soltar, de manera que no necessiteu cap habilitat de codificació per construir un lloc bonic amb Ucraft. Amb això, podeu afegir el vostre propi element HTML a la pàgina. Malauradament, n’hi ha de cap manera d’editar el codi real de la plantilla estàs utilitzant 70 plantilles de llocs web també són força fantàstiques.

Això és gairebé 20 més del que ofereix Weebly. En termes d’integracions, tristament, Ucraft és una mica per darrere dels líders del sector. Ofereix aproximadament uns 15 complements / integracions.

Val la pena esmentar quan es parla de plantilles, que amb els plans Pro / BigCommerce, vostè no podeu canviar la plantilla del lloc després de crear-la amb un. Aquesta és una gran limitació i alguna cosa que Ucraft hauria de canviar realment.

Ara toquem ràpidament les funcions de bonificació addicionals que vénen amb tots els plans Ucraft. L’optimització de SEO arriba com a estàndard, a més de les eines de Designer, un fabricant de logotip i l’aplicació d’articles.

Els Articles és bàsicament una manera de fer-ho crear, editar i publicar contingut al vostre lloc web. També podeu penjar imatges al contingut, així com connectar integracions per compartir i comentaris.

revisió de ucraft

Les eines de dissenyadors permeten editar l’aspecte del vostre lloc. A la pestanya Tipografia, podeu editar pesos, colors, mides i molt més de cada tipus de text (H1, H2, paràgraf, etc.).

revisió de ucraft

A la pestanya UiKit, podeu editar formularis i botons de text. I a la pestanya de disseny, podeu canvia la distància entre blocs, elements i amplada del contenidor. No us preocupeu si a sobre us va passar pel cap, Ucraft té un tutorial per a tot!

El gestor de SEO és un complement bàsic bastant bàsic, que us permet nomenar i descriure cada pàgina del vostre lloc. També podeu fer redireccions a partir d’aquí.

Revisió de Ucraft

I finalment el fabricant de logotip. De fet, l’aplicació de creació de logotip que veieu aquí està disponible per a tothom de forma gratuïta. No és res increïblement profund, malauradament. Però, pel que fa a una incorporació gratuïta al creador de llocs web, no és gens dolent.

Revisió de Ucraft

Tanmateix, per a qualsevol persona que busqui logotips que busquin veritablement professionals, haureu de contractar un dissenyador o treballar-lo tu mateix en una aplicació de disseny completa com InDesign o Illustrator, però per a necessitats bàsiques, això és perfecte.

Preus de subhastes

En general, els preus dels submarins són bons. Sobretot tenint en compte què obté per ells. 10 mesos al mes El pla de lloc web Pro, per exemple, inclou totes les funcions d’un creador de llocs web premium, plusit té algunes de les funcions de comerç electrònic.

Si voleu tenir productes il • limitats i funcions premium, haureu de recollir 39 dòlars al mes. Segur, això pot semblar car. Però veure què obté per aquests diners posa les coses en perspectiva. Ucraft us permet obtenir una gran quantitat de relació qualitat-preu.

En general, si voleu estalviar, els plans a llarg termini són definitivament els que hauríeu de seguir. Hi ha un munt de ccendra a desar si es compromet a un pla anual.

Construcció d’un lloc web amb Ucraft

En aquesta part de la revisió d’Ucraft, vam provar el creador de llocs web. Les dues característiques principals que vam analitzar van ser:

 • Accessibilitat
 • Facilitat d’ús

Donem un cop d’ull a com s’amaga l’Ucraft!

Aquí és com s’inicien les coses. Trieu quin paquet us interessa i aneu a l’etapa de selecció de la plantilla:

revisió de ucraft

N’hi ha Disponible 70 plantilles de llocs web amb Ucraft. Cadascun d’ells atén als diferents públics, usuaris-base o estètica. Realment tens la llibertat de començar, però, aquí vols. Curiosament, però, no hi ha cap opció per començar completament des de zero. Tanmateix, només podeu avançar i suprimir tots els mòduls fins que tingueu una pissarra en blanc si voleu.

Després de seleccionar la plantilla que desitgeu, creareu el subdomini. No us preocupeu, podreu connectar el vostre domini allotjat més endavant si voleu, aquest és només el subdomini gratuït que Ucraft proporciona per començar. Tots els subdominis Ucraft signifiquen que el vostre lloc finalitzarà amb .ucraft.me

revisió de ucraft

Si heu triat qualsevol dels paquets de comerç electrònic, se us demanarà que introduïu el nom i el país de la vostra empresa.

Si voleu, podeu canviar-ho més tard des del tauler de control. Si no heu triat un paquet de comerç electrònic, en aquest moment se us demanarà que inicieu la sessió o que us registreu i que adquireixis el producte. A menys que utilitzeu la pàgina de destinació gratuïta, per descomptat, en aquest cas només us voldreu registrar i anar!

revisió de ucraft

Quan entreu al creador d’Ucraft, el directori el primer que veuràs és el vídeo tutorial. No és gaire en profunditat, només té uns 2 minuts de durada, però és molt útil per a persones que no tenen experiència en la creació de llocs web!

Ucraft no es burla amb cap fantàstic “Intel·ligència Artificial” (AI), simplement us presenten les vostres opcions de plantilla i us permetran decidir què hi haurà a continuació. Si us enganxeu mai, podeu contactar amb l’assistència o consultar-ne la base de coneixement.

revisió de ucraftrevisió de ucraftrevisió de ucraftrevisió de ucraft

A la part superior, podeu veure les opcions presents a la barra lateral d’Ucraft. D’esquerra a dreta ho són – Blocs – Elements & Fx configuració.

La fitxa de blocs conté els propis blocs. Es divideixen en tres categories: Blocs de capçalera, blocs principals, & Blocs de peus de pàgina. Les tres són altament editables i es poden canviar de mida, traslladar-les i canviar-les com vulgueu.

La pestanya Elements us permet afegir coses addicionals al vostre lloc, generalment articles més petits o de primer pla. Coses com els quadres de text, les imatges, els botons, etc. Tot i això, no només això. La pestanya Elements també us permet fer-ho afegir social, comerç electrònic o complements, també.

Finalment, la pestanya Fx. Això us permet editar com apareixen blocs i elements a la pàgina en carregar-los.

Ara, esbrineu què tan fàcil va ser recrear la nostra pàgina web d’Hosting.Review mitjançant el constructor d’Ucraft!

Recreant el lloc web de Hosting.Review

En aquesta part de la revisió d’Ucraft, intento recrear la nostra pròpia pàgina web. Completa amb tipus de lletra, capçaleres, imatges, proveïdors i una barra de cerca. En fer-ho, puc dir ràpidament el fàcil que és crear un lloc web quan tingueu en compte una visió clara.

Aquí’és com va resultar i com es compara amb allò real.

Aquí és el real:

revisió de ucraft

Aquesta és la versió Ucraft de Hosting.Review:

revisió de ucraft

No també dolent! Algunes coses eren realment fàcils i senzilles, com afegir informació, logotip i informació de capçalera. Tot i això, hi ha alguns problemes importants que hem de resoldre.

revisió de ucraft

En primer lloc, n’hi ha cap element de cerca.

Bé, hi ha un element de cerca: estranyament us demanarà que us connecteu a Algolia, una plataforma de cerca allotjada. Això és tan estrany, ja que la cerca d’un lloc web hauria de ser alguna cosa que cada constructor tingui sense la necessitat de registrar-se en una plataforma separada.

Un cop us registreu a un compte amb Algolia, és realment fàcil connectar-vos i funcionar.

Però encara és molt estrany fer-vos saltar per aquest cèrcol per obtenir un element tan senzill i evident.

El segon tema és que no hi ha cap element de taules. L’única bona manera de recrear la nostra llista de proveïdors d’allotjament és amb un element de taula, així que seria complicat. Vaig intentar fer-ho amb quadres de text i salts de línia, però quan vaig arribar a la fase d’alinear els logotips del proveïdor d’allotjament, no podia anar més enllà.

Això es deu al fet que mentre Ucraft és un arrossegament & constructor de caigudes, no és immobiliari gratuït. Només podeu deixar anar elements en determinats llocs, la qual cosa significa que no es podia alinear al costat del text de la manera que jo volia.

Quan vaig demanar suport sobre això, ells Va suggerir fer la meva pròpia taula HTML i importar-la mitjançant l’element HTML. Si bé és una solució per a algú que estigui familiaritzat amb la codificació, no serveix de res per a algú que només vulgui que funcioni un lloc. Aquesta és tota l’atractiu de l’arrossegament & caure constructors, de manera que no tenir un element tan senzill és bastant impactant, per ser sincer.

Ucraft Performance

Per a la revisió d’Ucraft, vam supervisar el seu rendiment i temps de funcionament durant diversos mesos. I el resultat no va ser fantàstic.

La durada de la Ucraft va ser del 99,22%, el que significa que es va reduir durant més d’una hora a la setmana. Els temps de resposta també van ser dolents. Va tenir una mitjana de 1150 ms, aproximadament 2 vegades pitjor que la mitjana de la indústria de 553 ms.

revisió de ucraft

Tot i que podeu crear un bell lloc web amb Ucraft (i fins i tot fer-ho de forma gratuïta), el vostre lloc serà lent. Abans que es pugui carregar tot, tindreu més d’un minut de retard; és d’1 segons que podeu estalviar triant un creador de llocs web més ràpid!

Atenció al client de Ucraft

Ucraft té una bonica conjunt estàndard d’opcions d’assistència al client disponible: xat en directe 24 hores / 24, entrades de correu electrònic i una base de coneixement. Malauradament, no trobaràs assistència telefònica.

Com he dit, estàndard! Tot i això, la qualitat de l’assistència malauradament no era la norma que m’agradaria o esperava. Fes un cop d’ull:

revisió de ucraftrevisió de ucraft
revisió de ucraft

Veieu aquests segments de temps? Vaig connectar-me a les 11:07 am i vaig rebre una resposta que l’agent em comprovaria alguna cosa gairebé 20 minuts més tard al cap d’1 hora i 10 minuts vaig haver de fer un seguiment i veure què passa.

Això és realment pobre. Però vaig pensar que potser em vaig connectar a un agent nou que no està del tot segur del que li vaig preguntar.

Així que em vaig connectar a un altre agent. I les coses van empitjorar:

revisió de ucraft

Volia confirmar el nombre de complements disponibles a Ucraft, així que vaig pensar que fer una pregunta senzilla a un agent d’assistència realment no podia equivocar-se.

Malauradament, m’equivocava. Després del meu missatge a les 18:05, vaig rebre un missatge automatitzat bàsicament informant-me que estan ocupats ara mateix i que esperen. Així ho vaig fer.

Aleshores, a les 18:18, se’m va contactar el mateix “deixeu-me que revisi alguna cosa i us tornés a tu”. Això em va deixar una mica preocupat.

I les meves preocupacions estaven justificades! Això va ser Fa 24 hores a l’hora d’escriure i el meu missatge encara no s’ha respost!

Què té de veure un xat en viu que dura molt bé les hores i dies en el pitjor per obtenir una resposta?

Revisió Ucraft – Conclusió

En aquesta revisió d’Ucraft, hem descobert que es tracta d’un gran creador de llocs web si voleu crear un lloc web gratuït. Tampoc és gens car: el pla amb totes les funcions de comerç electrònic és barat.

Tot i això, hi ha algunes limitacions.

A Ucraft manquen moltes integracions i també és força limitat. L’equip de suport també s’ha demostrat que és problemàtic. Per no parlar dels mal funcionament i temps de funcionament.

Tot plegat, el creador de llocs web segueix al darrere dels seus competidors, tot i que haureu de provar-ho. Especialment si voleu utilitzar les seves funcions gratuïtes!

Pros

 • Plantilles precioses
 • Pla gratuït disponible
 • Preu assequible

Contres

 • Atenció al client deficient
 • Per sota del rendiment mitjà i del temps de treball
 • Falta alguna integració bàsica
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me